yani ismail abi polo bana göre puntodan daha alt sıralarda .((arkadaşlar sakın alınmayın.)
Hangi polo 99sa evet 2007 ise hayır. Çünkü Mini golf çok güzel diz mesafesi var göğüs golf benzeri
"""""""""""ALINTI FİAT FORUMDAN GP (GRANDE PUNTO)"""""""""
Selamlar arkadaşlar,
Herhalde konu başlığından da anlamışsınızdır.Otomobilimi sevmeye çalışıyorum ancak sevemiyorum.Ailem,eşim ve otomobilim herşeyim ancak 13.06.2008'de aldığım aracımı ne
yapsam sevemiyorum,bağlanamıyorum
Bundan önce 1997'de aldığım Clio RSİ'ımı,
sportpack'li 3 kapı Punto'muzu alana kadar kullandım.Ben aldığımda 45K,sattığımdaysa 175K'da idi.Çok şey paylaştık onunla,bir kere yolda bıraktı o da benim hatamdan dolayı oldu.Şimdi gelelim GP'yle olan ilişkime...
Showroom'dan alıp çıktığımda hemen Bodrum yaptık.4 kişi+full bagaj,gerek performansı,gerek uzun yol konforu,gerekse klimanın gücüyle beni etkiledi."İyiki almışız" dedik.Otobanda sürücü tarafı dış aynanın altındaki siyah plastik uçtu gitti,sol ön davlumbazda bulunan siyah klepe gibi şeyi tutan plastik tutucu düştü."Hadi tamam" dedik.Bodrum'da serviste taktırdık.
İstanbul'a döndüğümüzde klima sistemi komple gitti.Ne ısıtma ne soğutma,ne kalorifer fonksiyonu vardı."Soket çıkmış" dediler,hallettiler.Ön frenler kamyon gibi ötmeye başladı.Baktılar,"balatalar değişecek" dediler,yaptılar.1000km sonra tekrar ötmeye başladı,temizlediler.Kapıların ayarı kaçtı,neyse onu da hallettiler.Sürücü tarafı kapı fitili attı,yaptılar.Geçen hafta yine sürücü tarafı camını kapatırken bir çatırtı oldu ve cam kapı içine düştü.Motorun çarkları kırılmış! Şimdi ön frenler tekrar ötmeye başladı,kafayı sıyırıcam.Bunlar yetmezmiş gibi bugün de klima yine gitti ama bu sefer soğutma yok,zannedersem gazı kaçmış çünkü evaporatörde hiçbir soğuma ibaresi yok,normalde üzerinin kar tutması lazım ama görüntü sıfır.
Yarın yine servise götürücem,bakalım neler zırvalıcaklar...
Arkadaşlar aracım daha 10 aylık ve henüz 4500km'yi zor yaptım.Kredisinin bitimine 4 ay kaldı,biz ne alsak diye araç bakar olduk...Lanet olsun böyle firmaya...
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""