Gönderen Konu: standart mk1 i saf oksijen ile beslersek ne kadar performans alabilirz?  (Okunma sayısı 31392 defa)

Çevrimdışı braveheart53

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: GOLF 1.4 TSİ 160 HİGLİNE
hımm  anladım abi o zaman sıkıntı yok amaç sadece hidrojenle çalıoştırmak olunca sorun oluyor zaten. dediğin gibi ise problem olacak bir durum yoktur. kesinlikle aracın çekişi artmıştır. emisyon değeri de dediğin gibi mükemmel derecede düşmüştür. abim ben konuyu tam okuyamadım o yüzden biriktirme ve akü olayına girdim. diğer forumda sadece su ile çalışan arabadan bahsediyolardı gibime geldi. sadece su işi olmuyor zaten abi... kendini korutan bir sistem değil kesinlikle.. çok kafa patlattık ama sonuç yok ;)

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
Erhan bunu bir incele bunların yanında seninki çok masum kalıyor  http://forum.320volt.com/index.php/topic,931.0.html  Ama Özgür görmesin  ;)

http://www.vwtr.net/forum/lpg-cng-ve-alternatif-yakit-sistemleri/hidrojen-yakit-tasarruf-cihazi-t20516.0.html

benzer br konuyu biz de yaptık. tabi biz işin teorisi üzerinde konuştuk. ama sanıyorum münazaranın her iki tarafı da birbirini ikna edemedi.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Çevrimdışı braveheart53

• Profili Görüntüle
http://www.vwtr.net/forum/lpg-cng-ve-alternatif-yakit-sistemleri/hidrojen-yakit-tasarruf-cihazi-t20516.0.html

benzer br konuyu biz de yaptık. tabi biz işin teorisi üzerinde konuştuk. ama sanıyorum münazaranın her iki tarafı da birbirini ikna edemedi.

kesinlikle :D

Çevrimdışı omertek

• Profili Görüntüle
Evet bu konu süpermiş  :-X 
1993 RENO TOROS
2000 SEAT CORDOBA 1.6 SXE
1980 VW  MK1 GOLF LD

Çevrimdışı Onamdar

• Profili Görüntüle

O konuda fena kafa açtık ama sonuca ulaşamadık :D
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
denemeyi yapan arkadaşlar geri bildirim yapmadılar. muhtemelen sonuç alamadılar.

scirocco41 nickli arkadaş da demal otogaz tarafından bu dönüşümün halen yapıldığını söyledi ama tasarruf ve performans artışı noktasında artış miktarına dair rakam vermedi. öyle sanıyorum hepimiz aynı şekilde düşündük o başlık için daha fazla sıkıştırmak istemedik.

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
bu konuda bir ilerleme var midur?

Çevrimdışı braveheart53

• Profili Görüntüle
denemeyi yapacak araba yoktur  :D sikinti orda  :D

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
Haçan piri denesun da meraktayus hep peraper.. Erancum yapisa yapisa sen yapasun pu işi da. :D
« Son Düzenleme: 28 Aralık 2011, 22:45:40 Gönderen: Mk1GTI »
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı braveheart53

• Profili Görüntüle
Haçan piri denesun da meraktayus hep peraper.. Erancum yapisa yapisa sen yapasun pu işi da. :D
haoraya resime var bi dot kapi araba ne iş tu la hau. saa dedum benum arabayi vereyim ama dinlemedun habu uşaği.
« Son Düzenleme: 29 Aralık 2011, 23:30:14 Gönderen: braveheart53 »

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
 Haçan doğri görisun aldum bi tane dot kapi taka. :D :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı omertek

• Profili Görüntüle
Hangi ara sattında bunu aldın çok hızlısın abi :)

1993 RENO TOROS
2000 SEAT CORDOBA 1.6 SXE
1980 VW  MK1 GOLF LD

Çevrimdışı mustafayns

• Profili Görüntüle
Hayırlı olsun .. 8)