""alıntı"""
(Piyasada %x güç veririm, %x yakıt tasarrufu sağlarım gibi vaatlerde bulunan onlarca ürün mevcut. Geçmiş yorumlarımda da görebileceğiniz gibi bu tarz ürünlerin tamamına karşı önyargılıyım.. Önyargıdan öte düşmanım...
Nanocharger piyasaya çıktığında aynı önyargım bu ürün içinde geçerli idi. Birçok yerde ürüne karşı cephe almış durumda idim ve bu cepheyi destekleyen yorumlarda bulundum.
Ürünü deneme amaçlı olarak geçtiğimiz c.tesi aracıma uygulattım. İlk izlenimim hafif bi farklılığın varolduğu yönünde idi. Bu farklılığı tamamen "psikolojik" olarak niteledim ve gerçek sonucun dyno testinde çıkacağına inandığımdan ısrarla dyno testi istedim.
Bugün Nanocharger ana dağıtım noktasına aracımı dynoya çıkarmak için gittim. Önyargım ilk günki gibi sürmekte idi.
Dyno cihazına hava basıncı,nem, sıcaklık gibi anlık değerleri girdikten sonra dyno testine başladık. Nanochargerlı ve Nanochargersız olmak üzere iki ayrı testi 10 dakika ara ile yaptık. 10 dakikalık arada dyno programı üzerinde hiçbir değişiklik yapılmadan(keza hava sıcaklığı,nem ve hava basıncında da bir değişiklik olmadığından ), farklı veri girmeden, aracı kıpırdatmdan Nanochargerı aracımıza uyguladık ve 2. testi yaptık..
Sonuç ise beklediğimin çok üstünde..
Bulunduğumuz yükseklikte ve Nanochargersız olarak 115 hp ( daha önceki mesaklarımda aracımın 122 hp olduğunu belirtmiştim, ancak SAFC II' yi aracımdan çıkardığım ve başka bir arkadaşıma verdiğim için bu fark doğmuştur) ölçülen güç çıkaran aracım Nanocharger ile 119.6 değerine ulaştı. Deniz seviyesindeki hesaplanan gücümüz ise 117.5 Hp'den 122.1 hp'ye yükseldi.
)