salıncak fişekleri rot ayarı tısır tısır devam
Cumartesi günü uzun yola çıkmadan önce enjektör temizliği yapayım dedim, bakıma 300 kilometre kaldı. 210 kilometre yol yaptım. Motor ciğerlendi
Ürünü kullandığım deponun sonuna geldim. Bence etkisini gösteren, fiyatını hak eden bir ürün. Bugün deneme yapmak için dönüş yolunda her zaman yavaşlayınca vites küçültmem gereken rampayı vites düşürmeden 4. viteste çıkınca anladım ve gaza fazlada basmam gerekmedi. Üst devirlerde çok fark olmayabilir ama alt devirlerde sonucu farkettim.
İki gün önce hava ve polen filtrelerini değiştirdim. Bugün de yağ ve yağ filtresini değiştirdim. Mobil 1 ESP 5W-30 koydum, uzun dönem yorumlarımı yine paylaşırım.
süper bir ürünmüş öyleyse, hemen deneyeceğim...kutu içeriği 1 depo için mi? yani dolu depoya tamamı mı konuyor??
nasıl oldu mobil esp bende değiştirecem en kısa zamanda.
Derslerim yoğun olduğu için yağı değiştirdiğimden beri arabayı kullanmadım . Sadece yağı koydum bir tur attım, sadece kaçak kontrolü için. Bu kullanımda da şimdi bir şey anladım desem de psikolojik olur ondan uzun yol yapayım gözlemlerimi yazarım.
yorumunu bekliyorum en kısa zamanda.