bu anlamsız öz deyimlerini kendine saklarsan sevinirim, aklına ilk geleni yazmana gerek yok çok yersiz ve gereksiz oluyor.
alındın mı kardeş
alınma kıyamam
bırakda isteyen istediğini yazsın komiserim keza laf sana değil bana kıllık yapan danaya teşbihde hata olmayacağını bu saatden sonra ben mi öğreteyim....
eğer öz deyimlerden bahsediyorsan hani şu bi türlü anlamdırmaya gücünün yetmediği o nedenle ''anlamsız'' dediğin varya o insanların kibar olmasının gerektiğini eğer olursa da sonuca daha çabuk ulaşacağını anlatmaya çalıştığım bi laftı ama dilin kemiği yok ben böyle anlattım sen anladın ya da anlamadın sen yeniçeri gibi istemezük diyeceğine bence hoşgörü içinde biraz daha yor kendini böylece bişiyler daha öğrenebilirsin millete ahlak dersini başlka bi platformda yaşatırsın keza burası internet hiçbiryerde olamayacağın kadar özgür olabileceğin biryer neden burda birisi diğerine aleni hakaret etmediği kalp kırmadığı sürece diğeri, kendi ahlak değerlerini uygulatmaya çalışır hangi sebeple ve hangi nitelikle...
bu sadece forumda sen ve senin gibi düşünen bikaç kişi olarak kalmanızı sağlar ama kusura bakma ben istemedikçe bunu ne sen ne de başkası engelleyebilir umarım enazından bunu anlamışsındır...
Saygılarımla