dün ve bugün kırmızı 6n imin ön tampon altındaki plastik siyah parçayı , sis bölmesini ve üstündeki küçük plastik aksamı ve panjurdaki siyah plastik aksamları birgüzel siyah sprey boya ile boyadım VW logosunun iç kısımlarını siyaha boyayıp ön krom kısmını tinerli bez le sildim ... kapı içi kolonlarının korumasını siyaha boyadım akşam eve gidince tek tek iğne yardımı ile delicem
ön cam a siyah folyo ile güneşlik yapıp üzerine bizim ailedeki arabalara yaptığımız klasik yazımız AZİZLER TUNING yazısı yapıştırdım
kampanaları ve kaliperleri kırmızıya boyadım ve en son olarak orjina jantını kullandığım için jant göbeğini logoyu kapatarak siyaha boyadım hoş durdu ama eksik geliyo gözüme ... forumda dolaşırken bu jant a ofset yapılabileceğini duydum ... bile arkadaşlar varsa beni bilgilendirirlerse sevinirim ... güngörende oturuyorum yakınlarımda arkadaşlar varsa buluşabilir görüşebiliriz... eğer ofset olayı olmaz ise jant ın çerçeve haricinde kalanınıda siyaha boyıcam tabi o zaman böyle oyuncak spreyle değil direk tabanca boya ile boyıcam ... yakında projemde olanlar ise camlara film , tavan kaplama 3, stop ,spoiler, doğru düzgün bi
spor anten ve araç içindeki bütün boya ve bakım ihtiyacı olan parçaları elden geçirmek... malum yeniyim bu sitede arabam ve ben
havalar ısınınca buluşmalarda olur elbet .. arabamı en iyi şekilde hazırlayıp gelmek istiyorum bende