nisan 1 ...
İnş öyledir ama değil galiba ilker abi
ya mete siz babanla ayrı hesap alsanız ya sen abi diyon, baban ilker diyo, noluyo beya diyom bende
Malesef abi
aradım abini ciddi bişi yok ya tıraş yapıyo .. otoparkta birine değdirmiş
Benzin pompası bana Nisan 1 dedi, onu değiştirdim
Herkes yer İlker abi yemez bozuk havada sırf kendimi ıspatlamak için boş yere gazlamayacak kadar akıllı olduğumu bilir çünkü :saygılar
Abilerim kızıma yaptığım işleri yapmak isterdim ama malesef benim kız artık yok Sanayide açık hava filtresi taktırdık arkadaş video çekelim dedi bende otobanda deneme yapalım dedim Görükle çıkışından başladık Hal girişine kadar sıkıntı yoktu yaklaşık 180-190 arası giderken yerlerinde ıslak olması nedeniyle bi anda ne olduğunu anlayamadan aracın kıçı kaymaya başladı bariyere götü vurunca tamamen kontrol kaybettim 2 kere bariyere vurduktan sonra durabildik neyseki kemerlerimiz takılıydı kamerada koltuk başlığında bantlıydı o fırlayıp ön cama kadar geldi ve saniye saniye olayı görüntüledi arkadaşım o sırada şoka girdi hemen babamı + kurtarıcı bi abimi aradım aracı hemen yoldan çektik yakınlarda olduğu için şanslıydık polis gelmeden o geldi babamda o sırada eve doğru geliyomuş oda hemen geldi ve suçu üstlendi arkadaşı hastaneye kaldırdık bişeyi yok ama sarsıntıdan ne olduğunun farkında değil videoyu paylaşırım ben bile kendimi zor toparladım ama benim kızın önü komple YOK kalorifer motorunun olduğu yere kadar girdi
Gökhanım senin başına öyle bişey gelseydi aracın (Kızının) yasını tutmaktan giripte yazamazdın bu bu oldu die