hayırdır baya sıkayetcı gıbı konusmussunuz?
yürür aksaami ile sagindan solundan ses gelmesi süspansiyonlar illalah dedirtti. arkada$ paraya acimiyorum! ama yaptirdikca biryerinden biryerlerinden yine bir$ey cikiyor .ilk degil tabiki ama bihastalikti halk arabasi dedik buralarin tofa$i dedik binelim dedik yeter artik... bmw VW birdaha asla... aldik dersimizi.audi kismen daha iyi ama kismen. araba esasinda mercedestir. sagdan soldan ses gelmesi surekli ariza yapmasi nebiliyim kendi arabaniz diye ve tipi ho$ diye illllaki VW demek yersiz... cidden sogudum arabadan...
evet duzgun kullanimda cok az yakiyor harika ve super hizli seri araba yol tutu$uda oyle ama yurur aksaami konforu vs en rezil makina bence 4 5 kasa ve boralar. golf3ler muhtesem golf6larda oyle en kusurlu kasa bora ve golf 4 birde 5 hep ayni problemler var hic bi ilerleme gostermemi$ler...
bunlarin hastaligi
ön takimlar nevar ne yoksa on dingile ait
turbo
debriyaj bilyasi dolayisiyla baski balata ki degi$seniz bile 50 100 bin km icinde tekrarlamasi. buarada TDIlerden bahsediyorum....
birde sanki icerde kompresorle hava tutuyorlar ruzgar sesi onuda gec yol sesi bi aracta bukadar iceri girermi bi ses yada duyulurmu nebiliyim >: yav rezil okadar....
ha teyp acip örtbas ediyim diyorsun ee arkada$im konforda zayif onu kapasan digeri ses yapiyor vs vs digeri digeri...bunelan.
passat gercekten konforlu biarac evet onda konfor var ama bazi sorunlar ondada ayni... aslinda eski passatimi ozlemiyor degilim nebiliyim beklicem helebi $u yaz aradan ciksinda...yok stabilizasiden ses geliyor yok ordan burdan degi$meyeni kalmadi...amortisorde degisti aks bilyalarida degisti...
haa super ustalarda yokki burda tamir ettiremiyorsun hepsi yeni sifir degisiyor zaten. deneme yanilma ile te$his konulup ariza giderilmeye calisiliyor dedigim gibi yenisiyle degistiriliyor ..sonuca varilsinda tek degissin diyorsunuz... degiseni arabanin fiyatini geciyor nihayetinde tabi... sonuc yine husran... SATACAGIM ONU!
ford ve opel oldum olasi kütük gibi gelmi$tir bana ama onlarda bu sorunlar yok.en azindan takir tukur neyedügüü belirsiz sesler veya on takim vs vs..
ha birde arka motor kulagi gitmi$ , motor yerinden cikacak gibi oynuyordu
heryeri oynuyor arabanin dansöz oldu cikti ba$ima