Ön camı söktüm
ufak küfler vardı onları kumladım taş motoruyla sonra galvaniz spreyle kapladım (çinko) üstüne antipas üstüne siyah boya yaptım
lakin pek hoşuma gitmedi parça siyah yakında tavanıda ön direklerden itibaren siyaha çevirmeyi düşüniyorum.
camı sökmüşken amerikan çizilmez cam filmi çektim.
traktör kabin lastiği aldım taktım erşan abi demişti lakin biraz kaba durdu beğenmedim
elimde orjinal mk1 fitili var yakında değişirim onuda 2 tane hemde biri sekmanlı biri sekmansız
cam filmini en açık rengini aldım lakin biraz kara geldi umarım memur amcalar vukuat yaratmaz zaten şimdilik sadece ön camda var
araba boyaya girdiğinde oto erdoğan shoptan sıfırlarını talep edeceğim TR de olmayanları ise almanyadan getirteceğim.
parlak syah vurdum boyayı hoşuma gitmedi mat siyah olacak komple bugün buna karar verdim.
yarında inşallah iç tabanın küflerini temizleyeceğim ve galvaniz kaplayacağım üstüne anti pas üstünede baca dibi yapmayı pşanlıyorum bakalım vakit bulursam yapacağım.
BUgünki işlemleri fotoladım lakin makinenn kablosu kız kardeşimin evinde kalmış yarın umarım kabloyu getirirde sizlerle paylaşırım
keşke garajIm olsada neler neler yapardım ozaman off diorum