işe güce daldık forumu boşlamışız nizam kardeşime hayırlı olsun diyim tabi sana da gökhan hayırlı olsun acil paralanman dileğiyle
neron sedat tan mk2. nizam a selamlar elim hala yanıyoooorr arabaya çok büyük nazar deydi Allah korudu ucuz atlattık
motor içini benzinile süngerle temizlerken tas akünü üstüne tam geldi içide benzindi bir an şase yaptı tas parladı çektim gelmedi vurdum elimle düştü o ara elim alev aldı Allahtan araçta birşey yok .. Nizam abi hep o iki amcanın yüzünden oldu nazar deydirdiler
Aman abicim yaaa napıyosunya boşver arabayı o geri gelir sana bişey olmasın bak akşam akşam üzüldüm şimdi ya büyük geçmişler olsun
neron sedat hala gülüyorum neyse olan oldu mallık bizdede vardı amcalar geldi nazarladı bizi tütsülendi sedatım bütün arkadaslara teşekkürler persembe günü yollardayız biraz bakıma aldık başımıza ekşimesin diye...
Nizam alıcan olsun ben çıkartırım bunun acısını senden... Sedat geçmiş olsun kardeşim aman dikkatli olun yanıcı malzemelr sakıncalı çok böyle temizliklerde..
Geçmiş olsun Sedatım tekrardan.Allah korumuş.
Nizam alıcan olsun ben çıkartırım bunun acısını senden...