Gercekten bela altani ceker diye bir atasozu olmali, hergun ayri bir olay geliyor basima , cöp kamyonu olayini atlatali bi kac gun oldu az önce ise ; okuldan ciktim yanimda kiz arkasimla , benzinlikten bisey alip donucektim isiklarda durdum yesim yandi butun arabalar gecti ondeki arabada 4 5 kisi var muhabbet ediyolar bekledim bekledim kornaya bastim el kol yapti(klasik aranan tip) bende yuru hadi dercesine bir haraket yaptim ileri gidip saga cekti biseyler saydira saydiira gelirken indim bende el kol haraketi niye yapiyosun diyo muhabbeti saga cekip yap trafikte degil dedim hala devam edince bak yanimda bayan var delikanli olduguna eminsen 10dk sonra okula donucem o zaman gel tek guzel guzel hallederiz dedim sonra digerleride artisluk yapinca fesupanallah dedim geri bindim ilk defa hayatimda geri adim attim sirf kiz arkimin onunde biseyler olmasin diye, bunlari döv döv bitermi ya ben hayatimda baskasinin guvencesiyle kimseye kafa tutmazken millet 5kisi olunca kurtlar vadiciluk oynuyo bu okulda iste
simdide okuldayim bakalim