bu ne aşktır birader, otur evinde sıcacık mis gibi, rahat mı battı anlamadım valla
ilk olarak aracımda bulunan şikayetleri ve eksikliklerin listesini yaptım ve daha sonra ustaların kapılarını tek tek çalmaya başladımbugün yaptıklarım ; .Bagajı kapamak için aşırı sert kapamak gerekiyordu ve bazen bagajı açamıyordum öncelikle bagaj sorununu yaptırdım artık bagaj kapatırkenki sesi bile değişti daha güzel oldu .orjinal stopbları takarken iç tarafındaki tırnakları kırdıgımı farkettim ve oraya bir operasyon yaptırdım ve eskisi gibi sağlıklı oldu .paspas ayagımı takılıyordu bazen,takılan kısmı kestim.motor Suyunda eksilme vardı kaçak bulundu yaptırıldı .Arka silecek su atıyordu fakat çalışmıyordu arka silecek sorununuda yaptırdım.Kalorifer sistemini ilaçla temizleterek , polen filtresini değiştirttim , ısıtma oranında ve üflemede artış oldu koku ortadan kalktı ,ayrıca lpg sisteminde oraya takılan t lerden dolayı su lpg sistemine daha çok aktarılıyormuş bundan dolayı usta heryere suyun eşit gitmesi için birşeyler yaptı ve gayet güzel oldu Bugünlük bunları hakettim asıl yapılacak olan şeyleri pazartesi günü arabayı bırakıcam o zaman yaptırıcam.Yapılıcak olan şeyler.bütün amortisör takımını değiştirticem(belki bu sebeple aracı alçaltabilirim spor amortisör alabilirim).Abs sorunum vardı tamirini yaptırıcam.tavan sarkması problemim vardı geçici olarak raptiyelemiştim bunu yaptırıcam.sürücü koltugunun kızaklarında bir problem vardı döşemeciye yaptırılacak.direksiyon dönüşlerinde alttan gelen taktak sesi vardı daha önce aks laleleri değiştirilmişti fakat tekrar bu ses başladı tekrar baktırılacak.1 inci ve geri vitesde bazen zor geçiş vardı oda halledilecek.Frene basınca hafif ses var disklere baktırılcak geriye bu saydıllarım kaldı bu pzt salı günü tekrar otosanayiye sokucam arabayı bunlarda halledildikten sonra arabama 0 hatasız şekilde binmeye devam edicem uzun zamandır bunların hepsini yaptırmak için beklemiştim doğal olarak bütün bunlara baya bir harcama yapıcam.. bunlarda sonlandıkltan sonra ses sistemi hazırlıklarına devam edicem..
maaşallah altan çiçek gibi çıkar inşallah