CONTAYI YAKTIK.. Son yaptırdığım kapsamlı bakımdan sonra su eksiltme geçmişti ama son bir iki haftadır gene eksiltiyordu lpg sistemindeki suyun geçtiği kelepçeler gevşekti ordan kaçak vardı sıktırdım daha sonra gene su eksiltmeye devam etti tekrar ustaya gittim radyatörde kaçak var dedi (bu usta da tanıdık fakat yeni gitmeye başladım birazda volkwagen ustası görsün işimi diye) herneyse bugunde peder ödemesini yapmış bende gidip aldım radyatörü bu sefer (senelerdir bizim ailenin arabalarının işini gören emekli olmuş bir ustamız var)onu aradı peder , götürdüm radyatörü hallettsin diye bir de ne öğreneyim nasıl farketmedim bilmiyorum ama ustam direk araba conta yakmış dedi ve bütün sorularımın cvp ını almış oldum arabanın soğukken ilk çalıştığındaki silkelemesi , olsun 2 günde suyun bitmesi olsun hepsi conta yanmasındanmış egsozdan su atıyormuş ve beyaz dumanda var tabi pzt yapıcagını söyledi bende haftasonu binipde pistonları ..vs patlatmayalım diye bıraktım şimdiden arabayı 4 gün yok arabam hadi geçmiş olsun madem conta değişicek o kadar açılıcak edilecek ona para vermişken 100 200 daha verir sağlam bişi yaptırırız diye düşündük komple bakıma sokucaz reklefiye yollancak , taşlanma ..vs hepsi hallolcak işte..