Akşam iş dönüşü hayatımda ilk defa kaza ile bu kadar bruun buruna geldiğimi hatırlıyorum. Önümde c180 beyaz bir mercedes gözümde hala güzeş gözlüğü trafik birden durdu veee.. Teşekkürler VW, teşekkürler ABS.. Kendimi de kınıyorum kabak lastiklerimi değiştirmediğim için. yarın ilk işim lastik olacak. Jantın şimdilik canı cehenneme.
Hocam aynı olay benimde başıma geldi kışın işten çıkmışım hava karanlık çevreyolunda özkanların oralardayım bilen bilir orda o saatte trafik akar ama araçlar çok yakın olur birbirine 80 le soldan gidiyorum önümde bi volvo var yeni kasalardan aniden freni kökledi bende bastım frene ama benim abs çalışmadığı için kızakladı kızaklamasa abs ile çarpabilirdim. tam volvoya giricektim arkadan çektim ayağımı frenden sağ şeride attım bi baktım gerizekalı bi tane insan var çevreyolunda karşıdan karşıya geçmeye çalışıyor ben kızaklıyarak üstüne doğru gidiyorum son anda kaçtı yoksa çarpıcaktım gerizekalıya.
Elim ayağım boşaldı resmen ...
Ama şuna eminim abs olsa girmiştim volvoya... Lastikler iyi durumdaysa abs olmadan fren mesafesi çok daha kısa oluyor. Tek sıkıntı kızakladığında kontrol edememek.