çift çıkışlı eksoz taktırdım iç dış yıkama cilaaa
FK'dan Yeni Spor Egzozu Sipariş ettim Heyecanlı Bekleyiş başladı..
Uzun zaman önce BG'den gelirken alıp geldigim egzoz'u dün itibariyle monte ettirdim.. Monte ederken eskimiş egzuz sabitleme lastiklerini de yeniledim.. Araçtan tam istedigim gibi ses alıyorum ne eksik ne fazla.. Psikolojik olarak mı yada faydası var mı bilmiyorum ama sanki artık daha iyi kaçıyor.. Aldıgım yan sinyalleri hala takamadım hem elim ermedi hemde çıkartamadı ilk denememde zorlandım biraz öyle oluncada bıraktım..
westy panjurumuz ve farlarımız takıldı, tamponlarımızın ayarı yapıldı, akışmetre ayarı yapıldı, yarın da merkezi kilit ve alarm takıcam, elektrikli camlara son ayarını vericem, ptesi de tamponlar boyancak.
uzun zamandır canımı sıkan airbag lambası ısıgı sıkıntısını hallettim aracın hata sorgulamasında sürekli çıkan "yan airbag koltuk arızası direnç hatasını" koltuk dösemesini söktüm koltuk üstünde bulunan airbag fişinin üstünde bulunan fişi şıkılaştıran parçayı yerine iyice sabitledim ve arıza ısıgını söndürdük bütün gün arabanın koltugunu ileri geri her türlü baskıyı yaptım sonuc mükemmel airbag ısıgı yanmıyor
sonunda hallettin ha kanki gel de menemen yapak