kanka kendim değişeyim dedim ama olmadı manifolt üstten kablo altta nasıl bir mühendislik anlamadım parçalar için teşekkür ederim kanka
güle güle kullan cancagazım :Dsenı martta ankaraya alacam o zaman askerı bı tulum bıde on onuc anahtar kelıne bıraz yag surduk mu sokersın o manıfoltu
kaderime sövüyorum suan az önce misafirleri bırakmaya gittim eve 50 mt kala debriyaj teli koptu sanzıman tarafından kelimden buhar atıyorum serbest
sekmanlarda sıkıntı yok şanzıman tarafından 10 cm geriden kopmus tel dediğin gibi sıyırmıs ama kim taktı bilmiyorum ama telin alt tarafından bilya çıktı kalın kalın iki üç tane pul bir tane ince pul çıktı ne için ne amaçla yapılms çözemedim
telın ucunda topuz olur o topuzun altında da lastık we demır sekman olur onu bulamamışlarsa basmışlardır pulu herkes usta hacım ne deyım
................. noktaları beraber dolduralım bebişim yarın birşeyler yapıcam artık
taban halısının ustune komple naylon kapladım galoş giymek milletin zoruna gidiyor son çareydi yaptım oldu taban halısının tozlanmasına uyuz oluyorummm...