bende senin gibiyim aynıı babama çekmişim tık ses gelse deli oluyorum hatta hanım dalga geçiyor şu arabayı dinlediğin kadar beni dinlesen ohooo diyor napim abi ilk arabm çok da düşkünüm arabama temiz olsun istiyorum rahat edeyim istiyorum inanırmısın sabahtan beri kaç defa aradım ustayı bi sıkıntı varmı diye
aynen öle valla arabdan kıskanıyorlar neyse hayırlısı be abi arabayı alınca son durumu hakkında yazarım yine bişeler hee bu arada biraz önce ustayı aradım işin ağır kısmı bitmiş ufak tefek yağ bakımı falan gibi şeyler kalış yarın alıcam inş.
Ben pek anlamıyorum ki parçacıdaki arkadaş da bizim arabadan kullanıyo hatta benmkinin aynısı 10/40 kullanıyomuş daha önce de 10/40 koydular ee ustada 10/40 diyince bende gittim aldım valla ne farkı varki 5/30 daha mı iyi
Cumartesi günü uzun yola çıkmadan önce enjektör temizliği yapayım dedim, bakıma 300 kilometre kaldı. 210 kilometre yol yaptım. Motor ciğerlendi
http://www.n11.com/wurth-enjektor-temizleyici-benzinli-katkilar-300ml-lt-P26132612 baya hesaplı bır sorun cıkarmı kı alsam
n11 den aldım artıkhem 5 tl hedıye cekı verıyor 2 tane aldım 48 tl tuttuben bu urunu uzun yolda kullanmak zorundamıyım