aracımın iç konsol bölgesi berbat durumdaydı uzun zamandır yapmayı planlıyordum ve sonunda bitirebildim
ilk önce bu sekilde berbat bir görüntü vardı
kilimatronik panelini soktüm ve üstteki esya gözünü de dikkatli bir sekilde soktüm kenarlarında tırnaklar var tırnaklardan kurtarınca kendimize doğru çektiğimizde geliyor kilimatronik üzerindeki vidaları sokünce çıkıyor ancak kenarlardaki bölümler konsola sabit ve çıkmıyor komple sağ alt konsolu sökmek gerektiği için oraları çıkarmadım ve kolonyalı mendille üzerindeki tabakayı aldım boyamaya gerek kalmadı
küllük bölgesini sökmek biraz zor öncelikle küllüğün içinde bir adet vida var onu sokmek gerekiyor daha sonra küllügü tutan metal görünüyor onuda tırnaklarından kurtarmak lazım sonra küllüğü yuvasından içeri düsürüp küllüğn çevresindeki büyük bölümü yukarı doğru çekerek vitesten kurtarıp çıkarmak lazım
hepsiburadadan mat siyah sprey boya aldım 11 TL çok kaliteli pürüzsüz bir yüzey olusturuyor doğru kullanıldığında
küllük etrafını ince zımpara ile zımparaladım ancak köpüklü su ile zımparalamakta fayda var derin çızıklerin olusmaması için
sonra kağıt bant ile güzelce gazeteledim kenarları çok titiz bi sekilde boya girmeyecek sekilde yapıstırdım
bu parçalarıda boyadım kilima çercevesi ve pc bağlantı yerindeki kapak
ve teypin üstündeki esya gözünü iptal ettim bana göre işe yarasada çok kotü bir görüntü olusturuyordu , ve aracı aldığımda bagajda bulduğum kapağı oraya boyadım ve taktım
sonuç olarak aracın içi yepyeni bir görüntü oldu , ayrıca dokunduğumuzda yapış yapış insanı tiksindiren tabaka artık yok .
simdi görüntüyü bozan vites körüğü ve direkyinonun plastik kutusu oradada aynı sorun var yakın zamanda onuda boyayıp kapı kollarını da komple kazıyıp o yapıs yapıs maddeden tamamen tamamen kurtulmus olacağım