değişen boru turbonun üstündeki kalın hava borusu (adını bilmiyorum)
motor sesi artmadı hiç o kadar da dikkat ettim ekzozdan çıkan dumana ise hiç dikkat etmedim
06onur arkadaşımda triger zincirinden bahsetmiş ama maalesef hala kayış var
arabayı 109 binde aldım ben 500 tl ağır bakım 400 tl silindir kapağı sökülüp yapılandan kurum temizliği (bunu yapmamızın sebebi bundan önceki ustamın arabanın çalışmamasının sebebi olarak krank devir sensörünün bozuk olduğunu anlamayıp kurumdandır dediği için) ayrıca 150 tl krank devir sensörü ve değiştirilmesi 400 tl ye lastik aldım 4 tane yeni (gerçi bu sayılmaz
)) balataları değiştirdim arka tarafın aynı zamanda el freni teli bozuldu fren telleriyle beraber değiştirttim 220 tl.
en son bu arıza dolayısıyla hadi dedim 4500 de yağı değiştireyim filtreyle beraber+hortum işçilik falan 200 tl tuttu. bu arada yağ 4500 km olmasına rağmen berbat durumdaydı. (tabi masraf olarak saydıklarımın çoğu almadan önce bildiğim şeylerdi)
ayrıca benim bahsettiğim kötü niyetli ustaların yapabileceği şeyler ben ustamdan memnunum
herkezede tavsiye ederim (manisa/salihli) gerçekten vw ustası özelliklede dizel. sorun tamamen çözülmeden para almaz. mesela krank devir sensörünü hafta denedim düzeldiğine kanaat getirdiğimde parasını verdim
bu civarda bulunan arkadaşlara tavsiye ederim
çok uzattım kusura bakmayın sizin gösterdiğiniz ilgiden dolayı yazdım bu kadar yoksa üşenirdim
sağolun