Gönderen Konu: 2006 model volkswagen polo halamın aracıdır kendi aracımı satmıyorum  (Okunma sayısı 4437 defa)

Çevrimdışı Emregündoğdu

• Profili Görüntüle
arkadaslar araç 11244 km dedir tertemizdir hicbir degiseni boyalı parcası yoktur ilgilenenlere araç ankarada gösterilir yakında fotograflarını koyacagım arac gercekten sıfırdan farksız

Çevrimdışı Emregündoğdu

• Profili Görüntüle
17352966 nolu ilan sahibinden.com da

Çevrimdışı Ouzoo

• Bayılırım otobüs kokusuna
    • Profili Görüntüle
Hayırlı satışlar,
Acil yazmışsın da bu fiyata satılmaz..
2007 trendline ı 3 ay önce 20 ye verdik km ve orjinallik olarak hiçbir eksiği yoktu.
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Çevrimdışı cemdermen

• Profili Görüntüle
halanızın gün batımı kırmızısı aracının aynısını 2008 eylül ayında almıştım...bu renge bayılıyorum  :)

2006 model Trendline ABSli 24.000kmde kazasız boyasız....21500TL ödemiştim

24.000TL çok istemişsiniz.....bu aracın yıllık bakımları yetkili serviste yapılmışmı? 15.000km bakımına yetkili servise girse en az 600 lira masrafı vardır....tabi araç 2005 kasım trafiğe çıkışlıysa yetkili servis trigger setinide değiştirilmeli diyecek 1200 TL + devir daim pompası filan...

alanada satanada hayırlısı olsun...
« Son Düzenleme: 04 Ekim 2009, 15:46:18 Gönderen: cemdermen »
2006 VW ABT Polo 1.4 Trendline ABS Polo 9n3 ABT Tuning ve Cruise Control

Çevrimdışı Emregündoğdu

• Profili Görüntüle
valla telefonla bi arayın gorusun bisiler yaparlar pazarlıga acık zaten ayrıca arac 11.224 de 1200 tl tutacak hic bir sekılde bir masrafı yok arac cok kullanılan bır arac olmadıgı icin trigeri fln degistirmeye gerek yok telefondan arayın daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz saygılar

Çevrimdışı Emregündoğdu

• Profili Görüntüle
güncel arkadaslar

Çevrimdışı zgrozkan

• Profili Görüntüle
   VW triger kayışlarının değişimi için 90.000 km ya da 4 yıl kullanım ömrü belirtmiştir...
Kayışların üretiminde kullanılan kauçuk türevi malzemenin yapısı gereği zamanında yenilenmesi önemlidir...
   Bu kayışın değişimini göz ardı etmemenizi tavsiye ederim... Aksi takdirde çok daha büyük masraflarla karşılaşmanız olasıdır...
   Hayırlı satışlar dilerim...

Çevrimdışı Emregündoğdu

• Profili Görüntüle
güncel arkadaslar fiyat için arayınız daha uygun bir fiyat alıcaksınız

Çevrimdışı CeM öZeR

• Profili Görüntüle
İşyerimizde çalışan levent diye bi abimizin yine 2007 model kaza boya olmayan 26.500 deki aracını ötv indirimleri başlamak üzere iken 19750 ye satmıştık yinede piyasasının üstüydü ama adam alıcı olduğu için verdi o parayı.Şöyle söyleyim yanlış anlamayın fiyata yorum yapmıyorum mal kendilerinin tabi ister 24 isterler isterlerse 34 isterler orası bizi alakadar etmez.Ama satmak istiyorlarsa edeceği rakam max 20.750-21.000 tl. Saygılar...

Çevrimdışı CeM öZeR

• Profili Görüntüle
İşyerimizde çalışan levent diye bi abimizin yine 2007 model kaza boya olmayan 26.500 deki aracını ötv indirimleri başlamak üzere iken 19750 ye satmıştık yinede piyasasının üstüydü ama adam alıcı olduğu için verdi o parayı.Şöyle söyleyim yanlış anlamayın fiyata yorum yapmıyorum mal kendilerinin tabi ister 24 isterler isterlerse 34 isterler orası bizi alakadar etmez.Ama satmak istiyorlarsa edeceği rakam max 20.750-21.000 tl. Saygılar...

Çevrimdışı Emregündoğdu

• Profili Görüntüle
fiyat 22 sondur arkadaslar yorumlarınız icin tesekkurler tabi 24 etmez ama sadece orda 1-2 milyar pazarlık payı bırakmıstık :D