Merhaba arkadaşlar,
Haftasonu 1.4 TSI 122 Beygir DSG test ettim ve bir Golf 4 sahibi olarak çok etkilendim.
Bir kere araç son derece sessiz, çalıştırdım, sonra durdurdum ve tekrar çalıştırdım ama dışarıdan delen araç seslerinden başka hiçbir ses duyamadım, son derece sessizdi. Aracın ivmelenmesi çok iyiydi, 200 Tork bir araç ve beklediğimden çok iyiydi, 140 giderken içeride hiç ses yoktu diyebilirim. Ben 1.4 motor yüksek devirlerde bağırır saniyordum ama hiç öyle olmadı. Tabi test ettiğim araç DSG 7 ileri şanzıman olduğu için de olabilir ama 6. viteste 140 ile tık yoktu, sanırım 7. viteste rahat 200 km/h görürdüm ama yol yoktu. Bir de otomatik şanzımana olan ön yargım tamamen gitti, süper, kesinlikle tavsiye ederim, hele direksiyondan kumanda... Evet iç işçilik süperdi, birkaç kasisten geçtim, pıt pıt geçti, sessizdi. Açıkcası 5 in dizaynını sevmediğim için hiç test etme ihtiyacı duymadım ama iç dizayn 5 ten daha iyi görünüyor. Bir de 160 beygirliği test etmek isterim ama nereden bulacağız? Sanırım onun torku çok daha iyidir, ne de olsa 248 tork var. 200 torkla bile 100 de giderken roketleyince koltuğa yapıştırıyordu. Şimdilik bu kadar, sorulara cevap verebilirim. KOLAY GELSİN