açık söyliyim başta bu konuya inanmadığım için ilgilenmedim o yüzden kusura bakmayın ......
canınız saolsun banada servis deyince çok saçma gelmişti deneyince anladım haklısınız açıkçası
pedal takıldığında aracınızı stop edin vitese takın önünüz müsait olsun ve marş yapın aracınız ileri bi hamle yapacakmı bakalım.bakalım.
geçen aynısı başıma geldi o kadar aşagıda takıldıki altına ayagımı bile sokmaya yer yoktu denecek kadar hani azcık kalksında altına ayagımı atıp yukarı çekeyim diye bıraktım zıpladı araç öne yani takıldımıda çok aşagıdan bir yerden kavramayı yapıyor düzeldimi her zamanki gibi düzgün yerinden kavrıyor
servis alt merkez üst merkezi tek tek değişmiş ikisini birdeğişmiş havasını almış her seferinde olmadı dedi
bilyadan yapar sanzuman inmesi gerekiyor müsade var mı dedi para almıcaksanız indirin dedim bilyadan ayırma çatalından rulmandan olabilir diye değişmiş denemişler bulamadılar
en sonunda benim kafam attı inanmadım servise gittim adama yüz yüze sordum kards senin arızaya sahip başka araç yok diyo e sonuç ne dedim krank geziyo olabilir dedi motoru indirmemiz lazım dediler yok artık dedim izin vermdim aldım aracı arızalı olarak tabiki banada süpriz yapmışlar şamandırayı bozmuşlar hız göstergesi kalkmıyodu baskı balata bitmişti aaraçla yaklaşık 170 km filan yol yapmışlar bende mecbur sanayide ustaya verdim ne lazımsa yap oda baskıyı rulmanı bırakmış balatayı değişmiş hız sensörününü dişlisini bulmuş takmış şamandırayı yapmış
uzun oldu kusura bakmayın
şimdi soruyorum sizlere güveniyorum cevaplarınıza krank gezmesinden olur mu bu takılma olayı bi o kaldı yapılmadık yani
şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için