Arkadaşlar neden mk2 nickli arakdaşımızın aracı hakkında bilgi sahibi olmadan bu tür yazılar yazıyorsunuz? Belki adam mk2 'ye Subaru İmpreza motor,şanzıman,diff swaplayıp 4 çeker yaptı??? Sanki mk3 abf gti 1000 beygirmiş gibi konuşuyorsunuz... Unutmayın bu ülkede Tofaş 131 Ferrari geçiyor mesajlara dikkat edelim, kimsenin kalbini kırmayalım
Öyle bişey olsa emin ol bir adım geriye çekilirdim dostum ama Kayseride hangi arabanın ne kadar yürüdüğünü bilirim buna emin ol.Bu volkswagen grubu olsun,VTI,GTI,VTS hangi
spor araba olursa kimdeyse ve ne kadar ciğerliyse dökümanını yazarım.Arkadaş belli ki benim daha önce görmediğim ve duymadığım bi mk2 ye sahip.Ama emin ol şanı yürüyen bir araba olsa bu ilk benim kulağıma gelirdi. Eğer ısrarcıysa arkadaşımız geçmek geçilmek önemli değil deneyelim.Ama yanlışlık olmasın.Polo değil ben golf'le denerim açıkcada verilerini yazarım arkadaş ısrarcıysa eyvallah. MK3 GTI 16 V ABF / araçta all car racing chip,komple düz boru egzos sistemi ve cold air intake vardır.Araç Nisan 25 te aracı ilk aldığım gün komple orjinal haliyle dynoda 145.9 hp çıkarmıştır.Şu an zannedersem 170 + civarı dolanmaktadır. Evet mk2 ci arkadaşım denemek istersen haberlerini bekliyorum
Aracımın chipsiz ve orta susturucu iptal olmadan önceki halinde yürürünü en iyi Gökhan abi (06GH877) biliyor konuyu görürse fikirlerini yazacaktır.