* GTI ön panjur -
rahatlıkla getirtilebilir ancak aracın motoru boş olduktan sonra her yerinde gti yazsa da değişen birşey olmaz.*GTI yan marşpiyerler -
yukardakiyle aynı*GTI arka tampon alt spoyler -
yukardakiyle aynı*GTI style far karartma -
kuş serisinde de var*egzos ucu -
kuş serisinde de var*6000 k xernon -
halk otobüslerinde de var*16x7.5" BBS le mans jantlar,195-45-16 performans lastik -
her yerden alınabilir*jbl 30 cm bass,hertz 80 watt kompenant arka kapılar,pioneer 160 watt kompenant ön kapılar,sierra ön kolon tizleri,jameson anfi -
her arabada rastlanabilir*ligt black amerikan cam filmi -
her yerde yapılıyor, birçok arabada var*3.5 cm maxtrac yay -
her yerde satılıyor, bir sürü poloda vardır, yurtdışından bile getirsen 2 haftada geliraracını kötülemek için yazmıyorum arkadaşım yanlış anlama. Benim anlayamadığım ya da anlatamadığım konu: Bu aracın TR'de tek olmasını sağlayacak bir özellik yok, belki senin haberin olmadan bir sürü kişi gti panjuru vs getirtmiştir... Benmi aracımda da Cosworth tampon ve marşpiyelleri var ama onları takınca benim arabam cosworth olmadı, yakıştığı için taktım. Belki Türkiye'de 'tek' benim aracım da... Şu an bir sürü Cosworth'te Cosworth tamponu bile yok
Tek olmak istiyosan yapılmamış birşey yapman lazım, umarım yeni aracında yaparsın ve aracın gerçekten tek olur