Dün bir anda benim polo hararet yaptı hemen kenara çektim baktım termostattan çıkan boru soğuk tamam dedim termostat kitledi neyse biraz uğraştım termostatı çıkardım suyu tamamladım devam ettim sanayiye yaklaşırken tekrar hararet yaptı tanıdık bir ustanın dükkanına girdim baktıı etti conta yakmışsın 1000 lira tutar dedi neyse dedim kalsı kuzenin dükkanı yakın oraya çekeyim orda yatsın dedim çıktım sonra arkadaşı aradım dükkanı fazla uzak değildi oraya gittim hararet yapmadı arkadaşım dediki gelene kadar hararet yaptım dedim yok aç kaputu dedi açtım eğildi fan müşürünün kablosuna bi dokundu hop fan açtı dedi devam et neyse bugün kalorifer peteği patlamıştı onu değiştirirken termostatıda değiştirdim aracı çalıştırdık gene hararet yapmazmı neyse termostatı tekrar söktüğümüzde kapağı kırılmış yeni değiştirdim diye değiştirmemiştim yeni kapak taktıktan sonra hararet olayı kalmadı demem o ki her usta usta değil birde bizim araçlar hararete karşı baya bir dayanıklı aman diyeyim dikkatli olun ustanızı iyi seçin.