arkadaşlar aracimi uzun bi aradan sonra aldimm.. iş temiz hem sürekli takip ettim hem sorular sorup başlarini şişirdim arabami yalniz birakmadim ayrica.. üstelik götürdüğüm yerde eski dostuma rastladim, oranin sigorta işlerin bakiyormuş.. Ayrica götürdüğüm yer yeni sanayide bilinen sağlam bir yer ancak vw servisi değil.. tüm araçlara bakiyor.. işçilikten şimdilik memnunum, bir kaç gözüme çarpan şey oldu onlarida hemen halletiler zaten
şu anda kaza izine rastlanmiyor dikkatli baksanda..
boya kaporta orjinal parça herseyin yerinde..
zaten karşi tarafin sigortasi karşiliyormuş, kasgoda delinmeyecek büyük bir ihtima...
ayrica aracin bu kadar geç çikmasinin sebebi benim stoplardan hiç biryerde bulunamamasi.. ilk getirdikleri bora stoplari benimkinle uymuyor. benim stoplar sadece kirmiz renk ve sisli.. onun için biraz problem oldu ama sonunda istanbulda buldular parça...
ayrica servisin yapmayacaği aracin ufak tefek sağinda solunda olan problemleride bi elden geçirdi ustalar.. bir ricaya bakiyor, sonuçta esnaf adamlar.. işlerini beğendirmek istiyorlar.. bakalim şu ana kadar bir problem olmadi ilerde ortaya çikarsa yazarim buraya..
araci dün sanayiden aldim,iki hafta önce küçük bir kaza yaşamişdim..Dün koltuklari tamamen öne almam gerekti ve sonra tekrak eski yerine getirip oturdum küçük bir turdan sonra eve geldim ne göreyim koltularin yayi mi ne artik bilmiyorum iki ön koltuğun altinda 30 40 santim uzunluğunda ucu kancali yaylar vardi.. koltuğun altindan düşmüş sanirim.. sürekli koltulkari ileri geri yapiyordum ama böyle birsey başima gelmedi hemde ikisi birden.. çok ilginç.. şimdi pazar, yarin sanayiye götüreceğim bakalim onlar ne iş? kendim takamam sanirim..