arkadaşlar, uzun süredir, yaklaşık iki-üç ay oluyor bu süre, aracımda bir türlü çözemediğim, bilimum "tamirci!" sayılan kitlenin de çözemediği sorunlar var. gitmediğim, görmediğim, danışmadığım kimse kalmadı. yok. sorunu tam çözdük desekte, ertesi gün, iki gün sonra, tekrar sorunlu haline geri dönüyor aracım. sorunumsa şu : araç keyfe keder tekleme, 3 silindire düşme, rolantide durmama, dursada ani fren, yada yavaşlama esnasında devirden düşme, stop etme olaylarını gerçekleştiriyor. bazen canı isterse tıkır tıkır saat gibi çalışıyor, bazen de yolda giderken po po po 3 silindire düşme, yada tekleme yapıyor. araçta tüp takılı. tüpçü ve "kankası" tamirci arkadaş sorunun dizzy den kaynaklandığını, elektrik problemi olduğunu söylüyor. hala da iddialarında ısrarcılar. bir kısım tamirci de sorunun tüp beyninde, aracın sorununun tüpten kaynaklandığını söylemekte. diğer bi kısım tamirciler de karbüratörden, manifoldlardan bi yerden hava aldığını, o yüzden bunları yaptığını söylüyor. gelgelelim, tüpten kaynaklansa bu dediklerim, benzinde bu dediklerimi yapmaz, ama benzinde de aynı hataları göstermekte. özellikle bugün benzin aldım ve gittim, kimse anlamıyor. kafayı yemek üzereyim. ha, bugün çok methettikleri biga sanayisine de gittim, orda da gösterdim, ordaki adamda benzinde aracın bu şekilde çalışmasının nedenini çözemedi, ve sorunun sübaplardan birinin yanmış olabileceğini söyledi...
lütfen bi akıl verin.
yardımlarınıza ihtiyacım var. artık önümüzdeki hafta istanbula gidip orda bi baktırayım diyorum. ne dersiniz?