Gönderen Konu: Bu arabayi almaya niyetim var  (Okunma sayısı 2845 defa)

Çevrimdışı Bab VerLoren

• Profili Görüntüle
Bu arabayi almaya niyetim var
« : 25 Kasım 2009, 13:46:47 »
Arkadaslar bu arabayi almaya niyetim var, turbo dizel, satan adam ilk sahibi, 83 model, 273 binde. Fiyati 2000 € ama pazarliga acik. Ne dersiniz 93 benzinli golf 3 ü satip bunu mu alsam, bayadir böyle birsey ariyordum ama cabrio tercihimdi. Önüme bu cikti, arac cok orjinal. Siz olsaniz ne yapardiniz. :D

« Son Düzenleme: 25 Kasım 2009, 15:21:46 Gönderen: Bab VerLoren »

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
Ynt: Bu arabayi almaya niyetim var
« Yanıtla #1 : 25 Kasım 2009, 15:24:11 »
Hiç düşünmem alırdım... Almassan bana al getir sen bunu :)
« Son Düzenleme: 25 Kasım 2009, 15:25:00 Gönderen: Mk1GTI »
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı Bab VerLoren

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 25 Kasım 2009, 15:34:49 »
Arabanin ici cok temiz diyor, henüz ilani yeni gördüm gidip bakmadim, jantlari falan orjinal diyor dogrumudur ? Bir tek kötü yönü bunun burda aylik sigortasi baya cep yakar. Bankalari falan arastiracam, eger simdiki arabaya yaptiklari gibi indirim yaparlarsa fena gaza geldim. :D

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #3 : 25 Kasım 2009, 16:36:08 »
Valla dıştan herşeyi orj. kalmış aracın tertemiz bir GLD jatlar sonradan takılmış orjinalde saç jant oluyor.. Sigortası pahalı derken eski arabaların dahmı yüksek oluyor orda...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı Bab VerLoren

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 25 Kasım 2009, 16:42:04 »
Hem eski hem yabanci sinirlamasina tabi tutuluyor. Ben almanya sinirindayim fransadan bagirsam almanyadan duyulur ama VW oldugu icin yükseltiyorlar. Daha bir cok etken var, bende tam bilmiyorum ama golf 3 e 200 küsür istemislerdi aylik, 65 mi ne ödüyorum simdi daha öncede oradan sigortalattigimiz icin.

Birazdan isten cikinca sorarim yarin net bir bilgi veririm.