lcd transmitter,aracı bir yere çekip oturup üç beş bişey izleyebilmen için zaten. yoksa benim sony ericcson telefonumda da film izleniyor..
film izlerken uzaktan kumanda aracı olarak da kullanıyorum teli.
Bu arada bugün bi kaza geldi başıma. Küçükyalı Yanyoldan minibüs yoluna doğru inerken iki şeritli yolda soldan gelen araçların dışında, ben tam köşeye gelmiş sola doğru dönecekken direkt benim şeridime hızlı bir biçimde geçip karşıdan kafa kafaya aracıma çarptı adamın biri. neyseki direksiyonu sağa kırıp frenlediğim için Sol köşeden biraz boya çıktı ve çizildi tabii. Ne insanlar var.. Adam karşı şeride geçerek karşıdan aracıma vuruyor.. Bu durumda bu insanlara bir ceza verilmesi gerekiyor. Ama trafik sigortası bunu ödüyor ediyor anlaşılıyor herkes kendi yoluna. Ama bence saçma. Kaskolar,. trafik sigortaları bu işi halleder belki, kaskolarda indirim de bitebilir ama bu kadarla yetmemeli.
Adam ters yola girip aracıma çarpıyor ve hiçbir şey yapılmıyor.. Olan benim zamanıma ve o çarpığı çiziiği tamir ettirmekle uğraşmama oluyor..
Bugün polis bile dedi, hatalı da olsa karşı şeride geçip size vurmuş da olsa kazalarda ceza kesilmiyor..
Bence en azından karşı taraftan bir tazminat talep edilebilmeli ya da trafik bir ceza uygulamalı. artık para mı olur, ne olursa..