Panjur işi kolay... Takarken alt tırnaklarına dikkat edin panele geçmedi ise dışarda durur..
Araba sanayide atalandıkça heryeri çizilir dikkat etmezler ordaki çıraklar kalfalar ustalar.. Ben de senin gibi uğraştım çok sanayide 1 yıl kadar yılan hikayesine dönmüştü yılın yarısı benim zevkimden geri kalanı ustaların sallamasından geç çıkardık aracı.
Çizdiler parça kaybettiler, ters bağlantılar yaptılar motorda kahrettiler benide.. Yeri geldi arabadan soğudum son zamanlarında bi bidon benzin döküp yakıcaktım çalışan motor ile sanayiye girdi çalışmaz şekilde çekici ile sanayiden aracı çıkardım..
Basit bir elektrik bağlantısı yüzünden motoru indiren adamla kanlı bıçaklı oldum ama adamın günahı yokmuş herşey elektrikçinin yüzündenmiş.. Elektrikçiye sorarsan abi ateşleme varmı arabada var ben daha ne yapıcam motorcunun suçu ama sistemde ters bir hat var kısa devre yapıyor ve araç 5sn çalışıp stop ediyor..
Senin anlıyacağın devir değişmiş adamların eline düşmeye gör paranlada rezil ediyolar haysitinlede rezil ediyolar...