S harfi güzel durmuş güle güle kullan
Bu arada forumda bir şey dikkatimi çekti nedense kimse açılan konulara yorum yapmıyor okuma sayısı 200-300 ama yorum 5-6 tane var.ayrıca dikkatimi çeken bir şey daha var ki yeni araçları olan kişiler bu forumda pek iplenmiyor.benim açtığım konuda da bir sürü okuma var ama yorum yok ikimizin de ortak özelliği araçlarımızın yeni modellerden olması.nasıl bir forum burası böyle?
forumda dikkat çekmek için veya açtığımız konulara yorum yapılması için illa golf 1,golf 2 veya 70 li 80 li yıllardan kalma araçlarımız mı olması gerekiyor?
bu konuda bildiğim kadarıyla benim gibi bir çok arkadaş daha şikayetçi.
1- araç güzel oluyor gün geçtikçe orj. bozulmadan yapılmasıda ayrı birşey çok abartıya kaçtımı araba güzelliğini kaybediyor bence
2- forum hareketsiz diye boşuna söylemiyorum
3-herkes yorum yapacak diye birşey yok ki mk1 mk2 vs. bu tür aracınızın olması gerekmiyor zaten ona bakarsanız forumda polocu arkadaşlar herkesden çok
+ şikayetçi derken bence yanlış yani şikayet ile ne alakası var kimse zorla yazıcaksın yazmıcaksın diye birey demiyor o sizin bakış açınız şikayetçi olanlar da forum yöneticilerini bildirsin yada sabit konu açın bilelim kim neyden şikayetçi
4- tüm arkadaşların abilerin değerli vaktini aldığım için özür dilerim herkese iyi forumlar :saygılar