Konu biraz eski ama olsun yinede fikrimi yazmak istedim belki faydası olur. Kesinlikle önemli bence. Çünkü arabada bazı parçalar artık ömrünü dolmurmuş olabiliyor fazla km kullanımı ile. Bunların değişimi Vw gibi pahalı yedek parçası olan markada sorun yaratabiliyor. Km yüksek ve de modelde düşükse o zaman yanaşma derim. Hem motor aksamından hem iç aksamdan başın ağrıyabilir ve arabadan soğuyabilirsin. Ben 99 model 130.000 km de aldım. Aldığımda araba çok temiz ve diri duruyordu. Zaten galerici olan akrabamızla aldık çok yere gösterdik ama şans işte daha 5000 km olmadan sorunlar ortaya çıkmaya başladı. Boğaz kelebeği arızası, Şarj dinamosu arızası, kapı ışıklarının yanmaması, İç dikiz aynasının içindeki sıvının akması yani bozulması, arka amortisör takozundan ses yapması, ilk çalıştırmada gaz yememe vs. Belki küçük sorun gibi gelebilir bazıları ama her hafta sanayiye gitmek ve pahalı parçalar almak arabadan soğutuyor. Bi daha alacak olsam 2 milyar daha fazla veririrm 90.000 km den düşük bulurum alırım.