1-senin araban kıstas değil vw servis periyotları kıstastır
2- vw yapıyor diyorsun markanın güvenilirliğini bende senin kadar biliyorum fakat bu da kopmayacağı anlamına gelmez şayetki vw senin dediğin gibi kopmayacağına kendide inansaydı 90000 km veya 4 sene servis periyodu koymazdı sonuçta kul yapısı
3- söylediklerini savunman yapman gereken bişey ancak unutulmamalıdır ki senin dediklerine uyup değiştirilmeyen bir triger setinin araçta açtığı masrafı sen ödemeyeceksin davulun sesi uzaktan hoş gelir,,,,,,akıl veren çok olur
4- özür dilemek istiyorsan illaki benim sana kopan bir triger göstermeme gerek yok bu sert ve foruma yakışmayan çıkışın için tüm forum üyelerinden dileyebilirsin forum bilgi paylaşımı içindir senin teknik bilgilerini başkasınınkiyle kıyaslaman ve duymak istediklerin dışında birşey duyduğunda dikkat çeken bir çıkış yapman için değil
5- yazmış olduğun ve ben merkezci mesajının hatalı olduğunu kabul etmelisin çünkü senin aracınla yaşadıkların ve aracına yaptırdığın bakım periyotları dünyaca ünlü bir markanın bakım periyotlarıyla uyuşmuyorsa burada hatanın kimde olduğunu anlamak pekte zor olmasa gerek
6- herşeye rağmen saygılar, kazasız belasız sürüşler dilerim sana ve herkese