arkadaslar bence riske girmeye değmez fayda sağlamasını bi tarafa bırakın , kullandığımız yağın viskozitesini bozabilir ve yağın sağladığı etkiyi düsürebilir ayrıca 60-70 tl vermeye gerek yok , yağ firmaları zaten hiç bir katkı maddesi kullanılmasını önermiyor castrol ile bor türevi katkıların ar-ge çalısmaları kesinlikle karşılastırılamaz bile , büyük motor yağı üreticileri bütün etki ve zararları arastırıp inceleyerek yağ üretiyor ancak bu tor katkıların bu kadar teste tabi tutulacağını sanmıyorum .
ilk başlarda yarar sağlayan katkı daha sonra ciddi sorunlara neden olabilir , bu tür katkılara şüpheyle bakıyşorum arastırmakta fayda var
burak arkadaşımın yorumuna katılıyorum viskozite konusunda, ben bor power eklettim daha yeni, aracım yağ eksiltme yapmış, ne bi kaçak ne başka birşey, mateksin rumuzlu arkadaşın yorumuyla birleştirince şüphe etmekte fayda var.
Sonuçta motoru yakmadım arıza da yapmadım ama böyle birşeyin olabilitesi olduğunu gördüm, net ve büyük bir sorun olmadığı gibi, net ve büyük bir yararı da yok, evet aracım biraz daha sessiz çalışıyor ama canavar gibiydi maşallah hala canavar, 1hp bile aldığımı sanmıyorum, yakıtımsa düştü evet, düşmesinin sebebi bu değil, e yağ bakımı yaptırırken eklliyoruz bunu, filtreler de değişiyor, az yakmasının nedeni psikolojik.