htmetin güzel bir açıklama yapmışsın bende koydurmayı düşünüyordum fakat castrol'de kasinlikle koydurmayın ibaresini görünce vazgeçtim.Geçen 1 hafta önce yag degiştirildi 0-30 Castrol EDGE koydurdum aracın calısması felan cok fark etti yada psikolojik
inş. çıkmaz.. Ama şöyle bir durum var motor silk ile alakalı adamaların nerede üretim yaptıkalrı kimin malı olduğu bile yazmıyor bende çok arşatırdım BOR POWER en azından bu konularda daha hassas müşteri hizmetleri çok çılgınlar durumunu izah ediyorsun arabanın modelini motorunun cinsi felan söylüyorsun nerede ise gelip kendileri dökecekler boru motora bence bu da önemli bir husus satış sonrası hizmet..
Bor üretiminin dünya pazarı Türkiye'de arkadaşlar Türkiye'den Yurt dışına gidiyor %60 Amerika % 40 Avrupaya gidiyor böylesine büyük bir pazardan Türkiye yılda yaklaşık 200 milyon dolar kazanıyor gidenler geri geliyor satılıyor ve bizim Yurt dışına sattıgımız Bor'lardan Amerikanın kazancı 3-4 milyar dolar rezervi türkiyede olmasına ragmen işlenmiyor
Bu ülkede BORU işlemeye çalışanlarında ya uçağı düşüyor veya intihar ediyorlar ne hikmetse?