Gönderen Konu: Yağmur SUYU!!!!!!  (Okunma sayısı 15046 defa)

Çevrimdışı maverick

• Profili Görüntüle
Ynt: Yağmur SUYU!!!!!!
« Yanıtla #14 : 24 Kasım 2009, 16:04:50 »
ozmo geçmiş olsun

abdullahucar saolasın bunları nasıl söktünüz peki ? onuda yazarsan  sana zahmet :D

eee peki o parçaların altını mı temizleyeceğiz????
« Son Düzenleme: 24 Kasım 2009, 16:05:35 Gönderen: maverick »
SÜRAT FELAKETTİR

HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM

Çevrimdışı ozmo

• 96 Polo 1.6
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 24 Kasım 2009, 17:47:40 »
sağolun arkadaşlar şoför tarafındaki plastiği çıkarmanız için silecek kolunu sökmeniz gerekiyor diğer taraftakini çıkarmak için ise fitili çıkarmanız yeterli sonrasında en köşelerde delik görecekseniz muhtemelen çamur ve yaprak dolu olan yerdir bir tel yardımı ile aşağı doğru ittirerek temizleyin sonra su döküp tekerin arkasındaki davlumbazın ordan aşağı akıyormu kontrol edin.

Çevrimdışı Ouzoo

• Bayılırım otobüs kokusuna
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 24 Kasım 2009, 17:56:27 »
Bu parçayı sökerek giderlere tam ulaşamazsınız, önemli olan onun altındaki 2 parçalı plastik.
Sökmesi çok basit fakat takarken dikkat edin "abdullahucar" nickli arkadaşın söktüğü lastik bu plastiğin üstüne gelecek yoksa polen filtresinden içeri yağmur suyu alır, hatırladığım kadarıyla motor beynide aynı bölgede o yüzden montajdan sonra kontrol edin.
Kırmızı işaretli parça sökülmeli.
http://img69.imageshack.us/img69/430/dsc0669944.jpg
« Son Düzenleme: 24 Kasım 2009, 17:57:26 Gönderen: Ouzoo »
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Çevrimdışı bume

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 24 Kasım 2009, 21:02:33 »
Ozmo çok geçmiş olsun.
Teşekkürler arkadaşlar resimler için.yararlı oldu.
B U M E

Çevrimdışı polo38

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 24 Kasım 2009, 21:16:05 »
arabanın su püskütme borusu delinmiş  çamurlukla birleşme yerine yakın yerde silecek kolunu çekince su çıkıyor.Bunu nasıl halledebilirim?

Çevrimdışı maverick

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 24 Kasım 2009, 23:06:52 »
ozmo , ouzoo , abdullahucar çok çok teşekkürler

bu dediğiniz parçaları sökerken ve takarken dikkat edilecek bir yer var mı çıt çıt lımı klipsli mi nasıl bunlar ne yanından sökülüyor

silecek nasıl sökülüyor?
SÜRAT FELAKETTİR

Çevrimdışı Ouzoo

• Bayılırım otobüs kokusuna
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 25 Kasım 2009, 00:53:13 »
Klips yok birbirine geçmeli parçalar, sökmesi kolay takarken dikkatli ol dediğim gibi korkma..Eğer uzun bi süre açılmadıysa altta göreceğin çiftlik seni ürkütmesin :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Çevrimdışı ceeeeets

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 25 Kasım 2009, 11:15:13 »
arabayı 3 ay once aldım. ustaya goturdugumde acı gercekle karsılastım.amcam ya da ablam 10 senedir arabaya elini surmemiş.bir polen filtresi cıktı akıllara zarar:)) burdan yola cıkarak daha acmadan diyebilirim ki çiftlik beni bekliyor:)
bu arada arkadaslar arka silecegin su fıskırtması gerekmıyor mu??? on sileceklerden su muntazam verilirken arka sileceklerde tık yok.acaba arka sileceklerde su olayı mı yok  yoksa onun su yeri farklı bir yerde mi??? arkadas yazmıs aynı su deposu diye ama ben bir turlu calıstıramadım suyu...yoksa farklı bir yerden mı calısıyor???

Çevrimdışı ceeeeets

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 25 Kasım 2009, 11:24:34 »
arkadaslar silecek suyu ile acılan baslıgı buldum...sorumu oraya yazdım...konu kirliligi yarattıgım ıcın kusura bakmayın lutfen...

Çevrimdışı maverick

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 25 Kasım 2009, 16:08:21 »
su aynı yerden doluyor fakat arkaya su fışkırtmak için kolu kendine doğru çekme ileri doğru (tam tersine) ittir

eğer yinede çalışmassa bu sefer ses dinle eğer sen kolu itince su motoru çalışıyorsa sesi geliyorsa arkaya giden su borusu ek yerinden çıkmıştır takman gerek şayet böyle ise o çıktığı yerde su birikir

eğer sen kolu itince ses filan gelmiyorsa sigortası atmış olabilir silecek kolunun o fonksiyonu bozulmuş olabilir sen bir dediklerimi yap ondan sonra bir fikre ulaşacağına eminim kolay gelsin

Klips yok birbirine geçmeli parçalar, sökmesi kolay takarken dikkatli ol dediğim gibi korkma..Eğer uzun bi süre açılmadıysa altta göreceğin çiftlik seni ürkütmesin :)
 beni de bir çiftlik bekliyor galiba :D :D :D
« Son Düzenleme: 20 Kasım 2010, 17:34:55 Gönderen: maverick »
SÜRAT FELAKETTİR

Çevrimdışı eroldemir73

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 25 Kasım 2009, 16:46:49 »
Bu parçanın üzerindeki fitili komple söktüğünüzde polen filtresinin tarafındaki parça çekince çok kolay bir şekilde çıkacaktır. Ozmo nun gönderdiği resimde gözüken parçalar.  Diğer taraftaki parçayı sökme için sileceği sökmeniz gerekir. Ama sökmenize gerek yok. Plastik olduğundan eliniz girecek kadar ucundan nazikçe  kaldırın. Elinizle temizleyin. arada su dökün üstten hafifçe. kalıplaşmış çamurları daha kolay sökersiniz. Alt dış tarafda aşağı akmasını sağlayan delik var. burayıda güzelce temizledinizmi problem kalmaz.
Dediğim gibi uc tarafından hafifçe yukarı doğru kaldırın bu plastiği eliniz girecektir içeriye..
Benim birde bu alan içerisinde arka sileceğe giden hortumun geçtiği plastik contada sorun vardı. ben orayada çekomastik çektim.. garanti oldu..

Çevrimdışı maverick

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 25 Kasım 2009, 16:56:49 »
çok saolun ama bendeki parça tek parça ek yok yani

ve dediğiniz o fitili çektim evet çok rahat bir şekilde çıkıyor ama silecekleri sökmeden kesinlikle diğer parçayı çıkaramam çünkü bu tek parça halindeki plastik parçada 2 delik var ve o deliklerde de silecek kolları var oralardan çıkmışlar

bu dediklerimi kaputu kaldırınca bakacağınız şekilde anlayın lütfen o dediğiniz parça camın altına kadar uzanıyor değil mi?
biraz zorladım ama çıkmadı cam tarafından da motor bölmesi tarafından da tutuyor bağlı vidalı vb bişiyle sabit galiba
SÜRAT FELAKETTİR

Çevrimdışı ozmo

• 96 Polo 1.6
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 25 Kasım 2009, 17:19:14 »

Çevrimdışı maverick

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 25 Kasım 2009, 17:37:19 »
çok saol ozmo benim dediğim ise senin kırmızı çizgiyle çizdiğin yerin yan tarafında kalan çizmediğin bölümle birleşik onu demek istemiştim

silecek nasıl sökülür peki üstünde kapak gibi bişi var çıkaramadım
SÜRAT FELAKETTİR