Bu formu seviyorum
ya Şatovada yani yazdıklarınada hasta oldum.Benim arabada sanayide şuan ( 90000 bakımı ) pazartesi bıraktım.Arabada başlayan ilk sorun hız göstergesi ve digital km sayacı kafayı yedi.Hız göstergesi şu zamana kadar görmeyen 200 'ü gördü
Saat kadranı gibi fırıl fırıl dönüyo , o anda sanayiye götürdüğümde teste sokarak beynin değiştiğini söylediler ( 150 tl ) Yaptırmadım ama cebimde param yoktu o kadar ( iyikide yokmuş ) Neyse şuan sanayide, ustamla görüştük dün beyin arızası yokmuş dişli kırılmış şanzumandaki Tutar 0 TL Sonra arabam aut Ulascan ın dediği gibi vites geçişlerinde TAK diye bi ses araba öne atıyo kendini valfler değişti,şanzuman yağı eklendi sorun çözülmüş
şimdi triger değişiyo , sağ ön kapı camı tutukluk yapıyodu o halledilecek,egzoz patlaktı kaynakla halloldu,el freni ayarı yapıldı çok yukarıda tutuyordu,arka cam sileceğimi kırmışlardı
o takıldı , sol yan aynayı açıp kapatırken elimde kalıcakmış gibi bi hali vardı o da yapılmış , kapılar yağlandı , koruma cilası yapılıcak ve en önemlisi tavanda çürükler oluşmuştu ve güneş yanıkları tavan boyanıcak ( o haliyle resimlendi tabiki taklalı demesinler arabama satarsam şayet
) VWTR yi ve tabiki Vedat ustamı
Herkese Keyfli Kazasız Belasız Cezasız Stopsuz Günler Dilerim....