Gönderen Konu: KONTAĞI AÇTIM DUMANLAR ÇIKTI YARDIM  (Okunma sayısı 2658 defa)

Çevrimdışı seearee

• 2001 lacivert golf comfortline lpg li...
    • Profili Görüntüle
KONTAĞI AÇTIM DUMANLAR ÇIKTI YARDIM
« : 24 Kasım 2009, 00:57:29 »
Arkadaşlar geçen hafta aldığım  2001 model golf 4 ümden çok menmunum fakat saat 21:00 de park ettim 5 kilometre yol yapıp park etmiştim 23:00 de tekrar bindiğimde kontağı açmamla ön kaputtan dumanlar çıkmaya başladı ne olduğunu anlayamadan kontağı kapayıp ön kaputu açtım dumanlar çıkıyordu yanıyor sandım yanık kokusuda vardı aküye baktım hemen ordan gelmiyordu koku gece gecede anlayamadım parkta bıraktım sabah tamirci çağıracagım umarım kötü bişey yoktur.acaba diyorum kısa devremi oldu bi yerlerden.
« Son Düzenleme: 24 Kasım 2009, 00:58:30 Gönderen: seearee »

Çevrimdışı golfburak58

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf Mk4
Ynt: KONTAĞI AÇTIM DUMANLAR ÇIKTI YARDIM
« Yanıtla #1 : 24 Kasım 2009, 03:24:25 »
geçmiş olsun büyük bi problem değildir inş.kısmet birazda bu işler yaa allah yardımcın olsun tekrar

Çevrimdışı horoz155

• horoz
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 24 Kasım 2009, 12:46:26 »
arkadaşım öncelkile geçmiş olsun aynı sorunu  bende 2 ay önce yaşadım. araba sabahtan akxşama kadar yattı garajda işim olduğu için çalıştırdım. 2 km falan yaptım kontağı kapatır kapatmaz  dumanlar çıktı hemen bağajı açtım yangın söndürücüyü aldım kaputu açtım yanık kokusu az vardı. hemen tamirci çağırdım arabamda lpg var ve hararet müşürünü ters bağlamışlar ve o atmış bende hiç ibreye bakma gereği duymadım 2 km cikden bişey olmaz sandım ve başıma böyle bir olay geldi doğru bağlantı yapıldı ve sorun halloldu karşılığında da 5 tl ücretle allaha şükür yırttık. senin aracındada hararet müşürü ile ilgiili bir sorun olabilir illaki lpg olması şart değil yerinden atmış olabilir veya çıkmıştır yanık kokusuda mtorun sıcağı ile beraber damlayan biraz su bu kokuyu yap0mış olabilir umarım önemli birşey yoktur... kazasız belasız ii şürüşler
efsaneye binenlerde efsanedir...

Çevrimdışı seearee

• 2001 lacivert golf comfortline lpg li...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 24 Kasım 2009, 22:27:16 »
teşekkür ederim arkadaşlar.aracı sabah çalıştırdım 3 metre gitmeden hararet işığı yandı ve yol bilgisayarında kocaman stop yazısı çıktı ve anlayamadım 10 saniye kadar yanan almanca bişiler yazdı hemen durdum suyu azaldı sandım ama azalmamış  aracı korkarak  önce tamircime götürdüm hiç bir şey bulamadı bilgisayara soktu ne yaptıysa bişi çıkmadı ardından özel servise gittim izmirdeki nezir e onlarda hiç bir buulguya raslamadı yaklaşık 50 km yol yaptım ama herhangi bişide olmadı ne ben anladım nede tamirciler şimdilik bu yarın adan z ye bakıma girecek aracım.golfburak58 arkadaşa ve horoz155 e teşekkür ederim.

Çevrimdışı golfburak58

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf Mk4
« Yanıtla #4 : 25 Kasım 2009, 01:16:07 »
bi kere stop yazısı kocaman olarak bendede yanmıştı boludan dönerken otobanda abs ısığıyla bırlıkte yanmıstı durup bende bekledım bı sure sonra devam ettım bı problem yasamadım.ara sıra yappıyo demekki böyle :D