lostys aracın gerçekten çok güzel olmuş emeğine sağlık.yanılmıyorsam balıkesirdesin.benim için istanbul olması daha uygun olur ama aklımdaki araçlardan biri.ilgin için teşekkürler.bu arada bagaj kapağındaki çürük duruyor mu yoksa yaptırdın mı?
istanbulda değilim, ama görmek istersen istanbulun içinden daha kısa sürede bana ulasabilirsin. bandırma yenikapı arası sadece iki saat uzaklıkta. bandırmaya gelirsin, ister sanayide, ister kendi ustanla gel, her şekil bakabilir, inceleyebilirsin. kaporta konusuna hiçbir yerine elleme fırsatım olmadı, aslında araba su anda kaportada olcaktı, ama işsiz kalınca yaptıramadım. o yüzden satma ihtiyacı duydum. ama eger kaporta olursa da zaten satmam, Mk1GTI erşan abiyle bi çok arabaya baktık, en mantıklısı bu geldi bizim için. kaportasının ellenmemiş olması ayrı bi değerde. iki yerinde ciddi çürüğü var, sag kapının alt mentesesi, ve sunroof un sol ön köşesi. ha kapatmak için yaptıramaz mıyım bu çeşitli yerleri ve senin dedigin bagaj kısmını, yaptırabilirim, ama sonucta yarın obur gun yine yuzyuze gelme olayı olursa bana ayıplı mal verdin diye konusulmasını ben kendime yediremem. neyse ortada. zaten bende öyle yalan soyliyebilecek birisi değilimdir. gel gör, misafirimiz ol erşan abiyle. kapımız herzaman herkese açık.