Gönderen Konu: Golf1 ARANIYOR  (Okunma sayısı 9802 defa)

Çevrimdışı car wolf

• Profili Görüntüle
Ynt: Golf1 ARANIYOR
« Yanıtla #14 : 04 Aralık 2009, 14:40:30 »
Bu arada 34stv3 ne kadar hesaplı?sahibinden.com da 9000 tl dio.sitede 7750 ye düştüğünü söylemişsin.güncel fiyat hakkında bilgi verirsen sevinirim.

fiyat dün gece yükselmiş alan yok diye siz genede bir konuşun belki öylesine yükseltmiştir ???
My Cars Audi & Vw Germany Style

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 04 Aralık 2009, 18:23:46 »
lostys aracın gerçekten çok güzel olmuş emeğine sağlık.yanılmıyorsam balıkesirdesin.benim için istanbul olması daha uygun olur ama aklımdaki araçlardan biri.ilgin için teşekkürler.bu arada bagaj kapağındaki çürük duruyor mu yoksa yaptırdın mı?

istanbulda değilim, ama görmek istersen istanbulun içinden daha kısa sürede bana ulasabilirsin. bandırma yenikapı arası sadece iki saat uzaklıkta. bandırmaya gelirsin, ister sanayide, ister kendi ustanla gel, her şekil bakabilir, inceleyebilirsin. kaporta konusuna hiçbir yerine elleme fırsatım olmadı, aslında araba su anda kaportada olcaktı, ama işsiz kalınca yaptıramadım. o yüzden satma ihtiyacı duydum. ama eger kaporta olursa da zaten satmam, Mk1GTI erşan abiyle bi çok arabaya baktık, en mantıklısı bu geldi bizim için. kaportasının ellenmemiş olması ayrı bi değerde. iki yerinde ciddi çürüğü var, sag kapının alt mentesesi, ve sunroof un sol ön köşesi. ha kapatmak için yaptıramaz mıyım bu çeşitli yerleri ve senin dedigin bagaj kısmını, yaptırabilirim, ama sonucta yarın obur gun yine yuzyuze gelme olayı olursa bana ayıplı mal verdin diye konusulmasını ben kendime yediremem. neyse ortada. zaten bende öyle yalan soyliyebilecek birisi değilimdir. gel gör, misafirimiz ol erşan abiyle. kapımız herzaman herkese açık.

Çevrimdışı GolfMk1Diesel

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 04 Aralık 2009, 18:56:49 »
istanbulda değilim, ama görmek istersen istanbulun içinden daha kısa sürede bana ulasabilirsin. bandırma yenikapı arası sadece iki saat uzaklıkta. bandırmaya gelirsin, ister sanayide, ister kendi ustanla gel, her şekil bakabilir, inceleyebilirsin. kaporta konusuna hiçbir yerine elleme fırsatım olmadı, aslında araba su anda kaportada olcaktı, ama işsiz kalınca yaptıramadım. o yüzden satma ihtiyacı duydum. ama eger kaporta olursa da zaten satmam, Mk1GTI erşan abiyle bi çok arabaya baktık, en mantıklısı bu geldi bizim için. kaportasının ellenmemiş olması ayrı bi değerde. iki yerinde ciddi çürüğü var, sag kapının alt mentesesi, ve sunroof un sol ön köşesi. ha kapatmak için yaptıramaz mıyım bu çeşitli yerleri ve senin dedigin bagaj kısmını, yaptırabilirim, ama sonucta yarın obur gun yine yuzyuze gelme olayı olursa bana ayıplı mal verdin diye konusulmasını ben kendime yediremem. neyse ortada. zaten bende öyle yalan soyliyebilecek birisi değilimdir. gel gör, misafirimiz ol erşan abiyle. kapımız herzaman herkese açık.

İşte balıkesirli ruhu en önemlisi insanlık duygusu :) helal olsun İlker abi ilker abi çok iyi bir insandır dediği gibide asla yalan söylemez arabasını yakından görme fırsatım olmadı ama bu yazın bi buluşma yapıcaz... internette takip ettiğim kadarıyla araba nerden nereye evrim geçirmiştir..

Önce...

Sonra...

Aradaki farklara artık siz karar verin...
Kılıçoğlu Garage.

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #17 : 04 Aralık 2009, 20:09:29 »
 Bu araba için ben ilkere almadan önce söylediğim bir laf var param olsa sana bırakmazdım... Herşeyi orjinal ve ellenmemiş bir araba... 2000 yılında gümrükten alınmış orjinal boyasının üzerine üstten boya atılmış solmadan dolayı ve onun dışında hiç ellenmemiş...

Kaportada 2-3 yerinde temizlik yapılacak ve bunlarda basit işlemler sonra güzelce boyanacak... Bunlar yapıldımı bu araç satılmaz müzeye bile konur..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı kıvanç

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 05 Aralık 2009, 19:49:12 »
teşekkür ediyorum açık sözlülüğün ve dürüstlüğün için.nereden nereye geldiğini ben de inceledim.açıkçası fırsatım olsa ben de aynı şekilde emek harcamak isterim.dediğim gibi lostys bu araç aklımda umarım gelip görürüm.Bu arada ATS jantlar bu araçları bambaşka yapıyor.Mk1gti 2 3 temizlik işi ne kadara mal olabilir sizce?Bu arada ilgilenen herkese yeniden teşekkür ederim.

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #19 : 05 Aralık 2009, 20:09:11 »
Kaportacı nın fazla işi yok bu arabada dediğim gibi 2-3 yeri temizleyecek en fazla 150 TL ye patlar, Gerisi senin zevkine göre kaporta işlemleri kalır sonra komple boyaya gidecek.. Ha unutmadan tavan döşemeside yapılması lazım oda sanırım 200tl yi bulmaz 1. kalite...

Boya işide gene kaliteli işçilik ve kaliteli boyaya göre rakam çıkartır yada gene lokal boya ve pasta cila ilede komple boyayaya gerek kalmayabilir yani herşey senin isteklerinle alakalı... 

İlkerinde dediği gibi Bagaj kapağında, Sunroof un kenarları ve sağ kapı menteşesinde çürüme var ve boyutları küçük bunların..

En önemli noktalarda ise çürüğü bırak pas bile yok..
« Son Düzenleme: 05 Aralık 2009, 20:12:57 Gönderen: Mk1GTI »
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 05 Aralık 2009, 20:12:41 »
bir de sağ arka çamurluk ağzında var ufak bişey. dodikler var diye unutmuşuz :)

Çevrimdışı kıvanç

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 06 Aralık 2009, 16:01:07 »
anladım.bundan sonrası artık bakıp görülerek halledilecek işler.

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 06 Aralık 2009, 16:09:19 »
bak görmek istersen atlayın feribota, 2 saatte bandırmadasınız, görüşürüz, bakarsınız, incelersiniz..

ha, ben satıcam satıcam diye dolanmıyorum, işim yok şu anda. ama iş bulduktan sonra zaten satmam, çünkü arabanın kıymetini biliyorum..

az önce erşan abiyle muhabbetini yapıyorduk, iş bulduktan sonra motorları takas edelim dedim, niye arabalar değil de motorlar dedi :) arabamı seviyorum :p

Çevrimdışı kıvanç

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 06 Aralık 2009, 16:38:20 »
bakalım hayırlısı.tabi emek harcadığınız arabayı satmak istememeniz gayet doğal.umarım herşey herkesi mutlu edecek şekilde ilerler