6n 16 v 101hp motorda.
Aynı kasanın geliştirilmiş ve makyajlanmış kasasının 6n2 16v 101 hp sini kabul etmiyorsun??
İlginç üstelk hem Firma makyajklamış güzel olduğunu düşünmüş. ABS+ASR+MSR koymuş Herhalde bide EBD. Dijital klima. Otomatik subap ve otomatik debriyaj ayarı koymuş. Tekeri genişletmiş yanağı düşürmüş yol tutuş artırmış. Ama yok o sayılmaz mı?
6n yapıp 6n2 nin yapamayacağı
Aynı motorda 9n nin yapıp 9n2 nin yapamıyacağı hiç birşey yok.
yeni kasa 6r mi diyorsun bencede o en iyisidir. Çünkü 6n>6n2>9n>9n3... diye gidecek bu iş.
9n3 ün 2.0 320hplik GT modeli var(Trde yok Scirocco motoru) bu ilerlememiş mi?
Tekrar ediyorum bence 6n2 ve butun 9?? ara kasa olarak kalmistir. 6n'den sonra 6r son yillardaki en guzel polo olmustur. Zevkleri de tartismamak lazim.
Kesinlikle katılmıyorum. Bu senin görüşün Ama Zevk senin 6n sevmeni anlıyorum hepimiz VW seviyoruz.
Bende 6n2 ve üzerindeki tüm araçların 6n den daha iyi olduğu görüşündeyim. Ama 6n zamanında çok iyi bir araçtır onu da kabul ederim. 6n günümüzde Geri kaldı ne yazıkki. 6n 6n2 1.4 101hp zamanında çok iyi idi şimdi 1.4 de TSİ 170hp var..... cıların VW kötülemesi gibi bilgisiz bodoslama girmeyelim. Bilgi veri ile konuşalım.
Vwci Dostum bu forum bilgi payşaşımı için birbirimize baskın çıkmaya çalışmamızı gereksiz. Sendeki 6n de bendeki 6n2 de eskidi artık ama biz seviyoruz biniyoruz o kadar. Onlar kalitesiz değil bize Vw yi sevdiren araçlar saygıyı hakediyorlar.Vwtr klasiği olsun
Saygılar...