Gönderen Konu: orjinal beta teyp hk.  (Okunma sayısı 4818 defa)

Çevrimdışı memetonr

• Profili Görüntüle
orjinal beta teyp hk.
« : 30 Kasım 2009, 18:28:27 »
arkadaşlar bugün bişi fark ettim benim teypin özelliğimi yoksa hepsindemi var merak ettim. mesela 3500 devirde 120-130 gidiyorum müziğin seside orta derecede açık araç yavaşladıkça yani motor sesi azaldıkça müziğin seside azalıyo ve mesela ışıkta durdunuz ses bariz bir şekilde azalıyo ve tekrar hızlanmaya başladığınızda aynı oranda ses tekrar çoğalıyo. sizde de varmı böle bişi??

« Son Düzenleme: 30 Kasım 2009, 18:30:24 Gönderen: memetonr »

Çevrimdışı car wolf

• Profili Görüntüle
Ynt: orjinal beta teyp hk.
« Yanıtla #1 : 30 Kasım 2009, 18:39:03 »
benim vectrada var bu sistem teyp e kart takıyorsun orj. de var zaten teyp te  soketide hıza bağlı hatta bir ara lg teyp taktığımda km/h ibresi  çalışmamıştı ama sony de bu sorun olmadı gerçekten güzel bir sistem
My Cars Audi & Vw Germany Style

Çevrimdışı memetonr

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 30 Kasım 2009, 18:45:00 »
evt yaa çok hoş bişi ses ne kadar açık olursa olsun araç yavaşladığı ve durduğu zaman bariz bi şekilde azalıyo ses habire ses düğmesiyle oynamak zorunda kalmıyosunuz. benim araç 2 el ilk sahibi araca vw orjinal 6 lı cd changer taktırmış acaba onunla alakalı olabilirmi.

Çevrimdışı alpergndz

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 02 Aralık 2009, 21:10:49 »
yok cd changerla alakalı değil betaların özelliği bu.Bendede bora pasific var beta teyp var ayarlardan yapılıyo ve hıza duyarlı oluyor ses sistemi.Ama nasıl yapılıyor diye sorarsan tam bilmiyom kurcalarken ayarlıyorum.

Çevrimdışı car wolf

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 02 Aralık 2009, 21:36:31 »
tekrar söylüyorum teyi in içinde hazı gibi bir kart var ordan kendi ayarlıyor ve buna özelde ek kablosu var yani 3 tane arkada fiş koketi oluyor 3 . soket o ses sistemine bağlı
My Cars Audi & Vw Germany Style