Bu arada bütün arkadaşlardan özür diliyorum Erşan abim önemli olan topic in salça olması değil yeterki ortada anlaşılmak istenilen nokta bulunsun hiç demiyeceğim,konu silinsin veya konu salata olmuş diye durumları şöyle izah ediyim;
Erşan abim senin jantlarını alıcaktım pazarlık sünnettir dedim belki 270 felan yaparımda 20 liralıkta arabaya bişey alırım dedim, fakat arada babam var şöyle bir u dönüşü yapınca,13 jant performanstan biraz kayıp olur dediği için Erşan abiye mesaj atıcaktım ama Erşan abi mesajlarıma cevap vermediği için söylemeye açıkçası utandım,Sonra İlker abiyle anlaştık yaptık pazarlığımızı fakat,benim heycanım ve acemiliğim yüzünden İlker abiylede anlaşamadık,Fakat şimdi İstanbula gelecekmiş o yüzden bi ricada bulunmuştum kargo işinde anlaşamadığımız için fakat cevap gelmeyince başak bişey demedim...
İlk olarak canımdan çok sevdiğim Sedat abime,Gökhan kardeşime ,Ercihan abime ve Çağlar abime selamlarını yolluyor ve yardımları için onlara çok çok teşekkür edeyorum...
Erşan abi ve İlker abi yaptığım acemilikten başka bir şey olmadığını biliyorum ve Bu 2 abimdende çok çok özür diliyorum
Hayırlı akşamlar, Hayırlı forumlar...