arkadaşlar merhaba.. uzun zamandır sitenizi takip ediyorum. sizleri taktir ediyorum, herkes elinden geldiğince birbirine yardımcı olmaya çalışıyor. bir aile ortamı kurulmuş diyebilirim. bu yüzden özel bir duygumu anlatmak sizede bişey sormak istiyorum.
ilk çıktığı günden bu yana ben golf4 hayranı biriyim. gariban aile çocuğu olduğumuzdan bu platonik bir aşktan öte gidemedi. her zaman arkasından bakakaldık diyebilirim. neyse uzun lafın kısası, zaman geldi geçti yürü ya kulum lafı gibi, fazla olmasa da durumu düzelttik, golf alacak parayı bulduk. golften başkasına binmem diyerek başka araca bu güne kadar müşteri de olmadım.. iş güç derken bu zamana kaldık..
şimdi de ben golfe küstüm, yıllarca beni peşinden koşturdu. artık almam seni diyorum. çok çektirdi çünki..
ŞAKA BİR YANA tabi bu zaman zarfında evlendik 3 çocuk babası olduk. yaş 35e yaklaştı.. 70 kilo iken 110 olduk, boy 185cm. 5-6 nüfuslu bir aile olarak çok zaman memlekete veya tatile gidiyoruz. valizdir, çocukların eşyaları derken bu araç bize çok küçük gelecek. bu günlerde iş gereği 5-6 aylığına yurtdışına çıkmam lazım. dönüşte nasip olursa araç alacağım.
birincisi, benim boyutlarda bir adama bu araç yakışırmı? samimi söyleyin.
ikincisi, bu golf sevdasından vazgeçip abisi passatmı alsam...çocuklar için geniş, güvenli bir araç.
fikirleriniz benim için önemli.. şimdiden tşkler..
düzeltme: golf IV'ü çok güzel hoş bir makina.. ama bagaj durumu tercihimi passat yana kullanmama sebeb oldu.