Gönderen Konu: yakışır mı? bana bir fikir verseniz..  (Okunma sayısı 17790 defa)

Çevrimdışı takyanus

• Profili Görüntüle
yakışır mı? bana bir fikir verseniz..
« : 08 Aralık 2009, 05:05:54 »
arkadaşlar merhaba.. uzun zamandır sitenizi takip ediyorum. sizleri taktir ediyorum, herkes elinden geldiğince birbirine yardımcı olmaya çalışıyor. bir aile ortamı kurulmuş diyebilirim. bu yüzden özel bir duygumu anlatmak sizede bişey sormak istiyorum.

ilk çıktığı günden bu yana  ben golf4 hayranı biriyim. gariban aile çocuğu olduğumuzdan bu platonik bir aşktan öte gidemedi. her zaman arkasından bakakaldık diyebilirim. neyse uzun lafın kısası, zaman geldi geçti yürü ya kulum lafı gibi, fazla olmasa da durumu düzelttik, golf alacak parayı bulduk. golften başkasına binmem diyerek başka araca bu güne kadar müşteri de olmadım.. iş güç derken bu zamana kaldık..
şimdi de ben golfe küstüm, yıllarca beni peşinden koşturdu. artık almam seni diyorum. çok çektirdi çünki..
ŞAKA BİR YANA tabi bu zaman zarfında evlendik  3 çocuk babası olduk. yaş 35e yaklaştı.. 70 kilo iken 110 olduk, boy 185cm. 5-6 nüfuslu bir aile olarak çok zaman memlekete veya tatile gidiyoruz. valizdir, çocukların eşyaları derken bu araç bize çok küçük gelecek. bu günlerde iş gereği 5-6 aylığına yurtdışına çıkmam lazım. dönüşte nasip olursa araç alacağım.

birincisi, benim boyutlarda bir adama bu araç yakışırmı? samimi söyleyin.

ikincisi, bu golf sevdasından vazgeçip abisi passatmı alsam...çocuklar için geniş, güvenli bir araç.

fikirleriniz benim için önemli.. şimdiden tşkler..

düzeltme: golf IV'ü çok güzel hoş bir makina.. ama bagaj durumu tercihimi passat yana kullanmama sebeb oldu.
« Son Düzenleme: 06 Nisan 2011, 02:08:42 Gönderen: takyanus »

Çevrimdışı car wolf

• Profili Görüntüle
Ynt: yakışır mı? bana bir fikir verseniz..
« Yanıtla #1 : 08 Aralık 2009, 09:09:34 »
öncelikle hoşgeldiniz 5 kişilik bir aile için passat en ideali confor ve sağlamlıkta cabası ;)
My Cars Audi & Vw Germany Style

Çevrimdışı Cak1R 18

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 08 Aralık 2009, 09:50:32 »
senin ve ailen için bence Siyah bir Passat

Çevrimdışı mecamir

• Doğuştan VW'ci...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 08 Aralık 2009, 09:53:14 »
Golf yakışır yakışmasına ama Passat aileniz için daha rahat ve ferah bir araç  :tamamdir Çokcukların yaşladı daha küçüktür gerçi; Golf alıp 2-3 yıl sonra daha geniş bir araç alabilirsiniz. Böylece Golf sahibi olma amacınıza da ulaşmış olursunuz  :)

Çevrimdışı golf_4

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Audi A3 S-LİNE
« Yanıtla #4 : 08 Aralık 2009, 11:13:31 »
passat size daha uygun sanırım ama golf IV başkadır bunu da demeden geçemeyeceğim  :sevgi:
Vorsprung Durch Technik

Çevrimdışı OffLineR

• Volkswagen Türkiye
  • İtinayla, sabırla, keyifle modifiye edeceksin ! :)
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2001 Range Rover & 2016 C180
« Yanıtla #5 : 08 Aralık 2009, 11:39:50 »
Golf aşkı bambaşka tabii ki. Allah ayırmasın beni Golf'ümden.
Golf yakışır neden yakışmasın. Golf bu. Yakışması konusunda hiç bir çekincen olmasın.
Hem 110 kiloyla da Golf'den inerken bis'ten inmiş gibi olmazsın hiç merak etme.

Ama konu aile olunca söyleyecek fazla söz kalmıyor. 4-5 kişilik bir aile GOLF'e sığıyor ama 5-6 yalan olur. Bence al şimdi PASSAT'ı. Dilerim durumun daha da iyi olur, keyifle ikinci araba olarak da GOLF'ü alır binersin. Bir de üstüne hobi olarak aracınla ilgilenirsin.

Bu aşk hikayesi PASSAT'la sonlanmamalı. Sonunda GOLF'e varmalı  :sevgi:
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Çevrimdışı nakres

• http://www.vwpasa.com/
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 08 Aralık 2009, 12:17:27 »
bagaj lazımsa

uzaktan sevmeye devam edin
!!!!MECNUN  BİLSEYDİ VW SEVGİSİNİ SEVERMİYDİ LEYLA ZİLLİSİNİ...?????...!!!!
    http://www.vwpasa.com/   
    http://www.andcarotomotiv.com]Andcar Otomotiv Hizmetleri[/fon

Çevrimdışı 06onur

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: golf tsi 122ps +LPG
« Yanıtla #7 : 08 Aralık 2009, 17:36:00 »
Golfte oturmada iç mkeanda sıkıntı çekmezsin benim arkadaşta var 182falan çok rahat ama. Bagaj çok fazla ise her seferinde ince ayar belki arka tek koltuğu yatırma gerekkebilir. Allah gerçekten yürü ya kulum değiyse 2.0 Tdi sıfır veya kmsi çok düşük Passatla yürüyün bence. Okadar demediyse 30.000 lerde parça eskitmemiş 2.el 2008-2009 Tsi jetta yürütmez uçurur adamı. golf öyle birşeyki 2000 modeli hala 21000lerde alıcı bulabiliyor "efsane"("180i önden çekişli bir araç geçemez"i yıkmış zamanın dehrinde ve kendi sınıfında yeni bir akım başlatmış ) tek kelimeyle 50yaşında bile olsan sırıtmaz ağır araç aynı zamanda. Bagaj yeterli gelirseki(Hb ye göre gayet büyük) 35yaş ta büyük değil temiz oldukça golfte tavsiye ederim.
YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di

Çevrimdışı takyanus

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 08 Aralık 2009, 18:26:36 »
öncelikle ilginizden dolayı teşekkürler. yorumlara katılıyorum. efsane golf gibi bir araca uzaktan bakamayacağımı anladım. benim olmalı..

bugün gidip iyice inceledim. o malüm kedi gibi, bu dert beni öldürür.

bagaj küçük ama idare edeceğiz artık. gerekirse tatile falan çıkarken bagaj sorun olursa hanımı evde bırakırız.:)  >:D

Çevrimdışı golf_4

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Audi A3 S-LİNE
« Yanıtla #9 : 09 Aralık 2009, 00:01:42 »
işte bu ..aşka bak be yeri gelir böyle eşinide geçer adamın..

allah gönlüne göre bir golf versin
Vorsprung Durch Technik

Çevrimdışı golfburak58

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf Mk4
« Yanıtla #10 : 09 Aralık 2009, 00:55:30 »
hakkaten aska bak.ama abicim hani bence rahat edemezsiniz memleketten dönüş gerçekten zor olurbiz 4 kişilik bi aileyiz bi adet dönüş resmi koymak isterim becerebilirsem.babamda sizin kilonuza yakındır bu arada :)

« Son Düzenleme: 09 Aralık 2009, 01:47:55 Gönderen: golfburak58 »

Çevrimdışı takyanus

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 09 Aralık 2009, 02:40:58 »
burak kardeşim ne yapmışsınız ...  :) resim için tşkler..bu kadar bagaj normal sedanlara da sığmaz herhalde.. yılda birkez de katlanılır.. :tamamdir

Çevrimdışı dt kaya

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 09 Aralık 2009, 08:00:18 »
öncelikle ilginizden dolayı teşekkürler. yorumlara katılıyorum. efsane golf gibi bir araca uzaktan bakamayacağımı anladım. benim olmalı..

bugün gidip iyice inceledim. o malüm kedi gibi, bu dert beni öldürür.

bagaj küçük ama idare edeceğiz artık. gerekirse tatile falan çıkarken bagaj sorun olursa hanımı evde bırakırız.:)  >:D

bravo size valla ben de kendimi golf aşığı sanardım yazınızı okuyana dek :)

fikrimi de belirteyim:golf tabi ki passattan daha küçük ama yakışmadığı insan yok üniversite öğrencisinden 70 yaşında bi insana kadar.arkadaşımın dedesinde golf 4 01 model comfortline var mesela:)

Çevrimdışı kamasutara

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 09 Aralık 2009, 18:45:50 »
Bence tutkularınızdan vazgeçmeyin.Kendinize bir golf alın.Anlatılmaz yaşanır:)...