Gönderen Konu: mk1 ön panjur arıyorum  (Okunma sayısı 8284 defa)

Çevrimdışı burak.akın

• GOLF 1 GLD
    • Profili Görüntüle
Ynt: mk1 ön panjur arıyorum
« Yanıtla #14 : 11 Aralık 2009, 00:08:37 »
Soysun bakalım son gülen iyi güler derler.. Şimdi ben ifak ifak veriyom ama alışım büyük olur orasını şimdiden düşünmeye başlasın :D

:D :D

Çevrimdışı burak.akın

• GOLF 1 GLD
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 11 Aralık 2009, 00:09:23 »
mk2 panjurunu takmak çok uğraştırırmı ??? oynamalar falan yapark

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #16 : 11 Aralık 2009, 14:23:12 »
mk2 panjurunu takmak çok uğraştırırmı ??? oynamalar falan yapark

Mk2 panjuru mk1 e olur ama küçük geliyor.. Mk2 nin ön panel genişliği mk1 den dardır ve bu yüzden far etrafında boşluk kalır onun için karoseri mk2 panjura göre modifiye etmen gerekir buda sana görüntüde at kuyruğuna kelebek konmuş gibi bir görüntü sunar... 

Burcan ve Esin tic. sıfır panjur satılmakta... Sağ ve Sol far çerçeveleri 35 TL ana tek far panjur 55TL..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 11 Aralık 2009, 14:41:35 »
Abi İlker abide alıncak bişey yokki motor desen 1.3 :saskin: kasa desen zaten senin araba spr iç aksam desen seninkilerin hepsi ilk günkü gibi yani anlıcan sen İlker abiyi soyamassın... >:D

ülen birkan arabaları gördün mü ki konuşuyon ordan. benim arabanın içinde henüz orjinal kumaş & deri döşemeleri duruyo, erşan abi sonradan kaplattı, benim gti göğüs orjinal, onunki düz göğüs, benim iç kısımda eksik değil fazlalık bile var plastik kaplamaları sayarsak.

hadi onu geç, ne farkeder ha benim araba ha onun araba, bi arabayı mı kıskancam ondan, seninde söylediğin laf mı? erşan abi bana bu güne kadar neyin lafını yaptı ki ben ona yapim ?

Çevrimdışı GolfMk1Diesel

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 11 Aralık 2009, 14:56:24 »
ülen birkan arabaları gördün mü ki konuşuyon ordan. benim arabanın içinde henüz orjinal kumaş & deri döşemeleri duruyo, erşan abi sonradan kaplattı, benim gti göğüs orjinal, onunki düz göğüs, benim iç kısımda eksik değil fazlalık bile var plastik kaplamaları sayarsak.

hadi onu geç, ne farkeder ha benim araba ha onun araba, bi arabayı mı kıskancam ondan, seninde söylediğin laf mı? erşan abi bana bu güne kadar neyin lafını yaptı ki ben ona yapim ?

Abi şaka yaptık yahu bi dövmediğin kaldı tamam canım senin araban daha iyi. >:D
Kılıçoğlu Garage.

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 11 Aralık 2009, 15:01:46 »
Abi şaka yaptık yahu bi dövmediğin kaldı tamam canım senin araban daha iyi. >:D

size laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor he. ben benim arabam daha iyi demedim, ha onun arabası ha benimkisi, aynı diyorum.

Çevrimdışı car wolf

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 11 Aralık 2009, 15:08:23 »
konu uçmuş gitmiş  ;) >:( gençlere kızma kanları deli akıyor öğrenicekler böylelikle herşeyi ciddiye alırsak yandık kan çıkar ;D

Güncel
« Son Düzenleme: 11 Aralık 2009, 15:13:28 Gönderen: car wolf »
My Cars Audi & Vw Germany Style