arkadaşlar öncelikle herkese çok selamlar.Aranıza yeni katıldım.Uzun zamandır golf1 lere tutkum vardı.Artık benimde bir golf1'im var.1979 model tek kapı 1,3ls modeli.ama istediğim gibi olması için biraz uğraşmam gerekecek.KAporta ve boyası düzgün çürüğü çarığı yok.Yalnız bir sene kadar yatmış araç.Bu yüzden ilk etapta elektrik aksamını elden geçirdim.yeni akü aldım,şarj dinamosu elden geçti,daha evvel araçta tüp varmış sökmüşler,dolayısıyla karbüratörü çok ayarsızdı.Karbüratörünü söküp temizlettim,ayarlarını yaptırdım.İstepnesi bile yoktu çıkma bi istepne aldım ne olur ne olmaz diye.Sol tekerleğin alt kısmında salıncakta kırılma olmuş.O bayağı uğraştırdı bir gün boyunca güzelce söktük,kaportacı arkadaşla yerine getirtip parça koyarak kaynattık.Kapı kilitleri hoşuma gitmemişti iyice eskimişlerdi aksaraydan gidip 2 tane kapı kolu aldım onları değiştirdim.Sıra geldi motora aracın motorunda yağ yakma yok.Yalnız araçta çekiş çok az.ilk etapta karbüratördendir dedim ama sanırım araç sübab kaçırıyor:(Üst kapağı söktürüp sübabları kontrol ettireceğim büyük ihtimal haklı çıkacağım.Aracın platinini,bujilerini,buji kablolarını söküp yeniledim.Motora bu ay masraf edemeyeceğim ancak önümüzdeki ay üst kapağı açıp yaptıracağım ne gerekiyorsa.En son olarak fren balatalarını değiştirmem ve ön farlarını yenileyip far ayarlarını yaptırmam kalıyor.Ön takım şu an idare eder vaziyette ama onuda komple söküp yenilemeyi düşünüyorum.Can taşıyoruz sonuçta.Bana aracımı toparlarken takıldığım konularda yardımlarınızı bekliyorum.Örnek olarak parçalarının aksarayda bol miktarda bulunduğunu biliyorum.Herkese sonsuz saygılar ve sevgiler