Pirellı lastikleri bizzat kullandık kuru asfaltta kayıyodu 1998 model transit vardı transit 12 miydi 120 miydi öyle bişey kısaydı zaten...Kum çuvalları vardı 3 tane kaymasın diye o biraz engelliyodu ama Pirelli lastiklerde kayıyodu!
Fatih ford transit 120 lerin genel adeti o söyledğin kıçını başını oynatma ve düz yolda kayma.hafif bir rampada arka tarafına ağırlık koymazsan çıkaramazsın o araçları.Sebebide araçtaki tüm ağırlığın ön kupada bulunması sebebiyle arka tarafın rampada boşta kalması.Düz yoldada çok sürat yapmaya gelmez arka tarafı boşken o araçlar tophane patlıcanı gibi takla atar.Lastiklerle ilgili bir şey değil en kaliteli lastiğide koysan o tarz araçlarda dikkat etmek lazım.
Abi harbiden özendim kaç aydır uğraşıyosun arabaya benide özendirdin vallahi Önceden alması zor arabaların peşinden koşardım şimdi olgunlaştıkça ister istemez ayağını yorganına göre uzatmak hesabı ortada!!! oradan gelen etkiyle şimdi tam Golf 1 hastası oldum benim kişiliğime/kriterlerime uygun bi araba olduğunu anladım! Allah arabanı hayırlı etsin inşallah! Takip ediyorum yaptıklarını ama şuana kadar harcadığın fiyat ne kadar topladınmı hiç? Masrafı ne kadar oldu yani!
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır