kardeş hoş geldin bende yeniyim benimde ihtiyacım var bir ustaya
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır
Teşekkürler arkadaşlar hepinizi seviyorum Özetleyecek olursak;1)Böcük kolay kolay yolda kalmaz kalırsada sahibinin bir eşekliği mutlaka vardır 2)Böcük ilgi ve alaka ister bir kadından farkı yoktur ve bütün kadınlar güzeldir 3)Böcüğün duyguları vardır ve kendine has bir stili.Huyuna gidersen en iyi arkadaşı sen olursun ihmal edersen yolda perişan eder.4)Böcüğün makyaj yapma gibi bir adeti vardır üzerine yeni bir parça takmazsam kapris yapar canından bezdirir 5)Ve bütün mk1 ler bir kadından farksızdır mk1 in varsa 2 hatunlu bir adamdan farkın yoktur Hanım kıskanmaya başladı böcükle ilgilendiğin kadar benimle ilgileneceksin dedi geçen gün.Bir mk1 e sahipsen 2 kadını birden idare etmesini bileceksin
bunlarn hepsi zamanında başıma geldi hatun beni terketti
Seninki sayılmaz sen bekar adamsın evli ol bak neler geliyo başına.. Ona aldığın parçalara verdiğin paraları bana vermessin der ona gösterdiğin ilginin %10 unu bana göstermessin der.. Halbuki hergünüm hanımla geçiyor haftada 1-2 kez araba ile.. Mk1 in kontağına bassam dert olur off allahım offf.. Araba ile biyerlere giderken mini kupurum diye sever başka zamanda nefret eder..