arkadaşlar ön aks kafalarını yenilediğimden beri böcük önce hafif dalma yapıyordu.Son 2 gündür iyice arttı en ufak çukurda direksiyon hakimiyeti kayboluyordu.Dün şantiyede elektirik kesildi fırsattan istifade sanayiye gidip rot balans ayarlarına baktırayım dedim.böcüğün altına bir girdik ön şase yerlerinden 2 ayrı noktada hafif ayrılma var.Bunlardan biri daha önce işlem görmüş parça kaynatmışlar öbürüde tam benzin borusunun altında.Rot balansçı bunları gösterdi araban bundan dolayı geziyor dedi.Haklıda.Sanırım aks kafalarını değiştirirken fazla çekiçledik ondan ayrıldı.Kaportacıma gittim gösterdim parça kaynatıp yapacak cuma sabahı getir cumartesi alırsın dedi.Ön tarafta nazarlık bi vuruğum vardı hatırlarsanız onuda yapıp boyayacak,birde 2 ayrı noktada bozuk para büyüklüğünde boya kabarması onlarıda kazıyıp boyayacak 350 tl alırım dedi 300 e anlaştık.Parasında değilimde bu ön şasede ayrılma çok canımı sıktı parça koyup kaynatmak sağlıklı bir işlem mi?Daha kalıcı olması için ne yapılabilir?Bir fikir verin ya bu arabanın ön takımında değişmeyen bir şey kalmadı hala gezinmesi deli ediyor beni.Yardımmm lütfen.