Murat şu şasilere yapılan işlemleri fotolaman mümkünmü bi işçiliği görme imkanımız varmı sanırım benimde yolum düşebilir o senin ustaya.. Talihsiz bir olay geçirdim allahın belası belediye yüzünden logar a düştüm araçla.. O.Ç. logar kapanı açıık unutup gitmişler, ilk düşende ben oldum arabada bi esneme başladı giderken.. Yürüyen aksama baktık bişey gözükmüyor ama sol salıncak şasesi baya darb almış benim ayaklarımı koyduğum taban bölümü yamulmuş...
Erşan o işlemleri yaparken foto almadım ya.Olsa fotoları seve seve paylaşırdım.Ama senin paylaştığın resim vardı kırmızı işaretli olan yerlere argon kaynağı uyguladık,diğer yerleri normal parça koyup kaynattık.Robot var bir tane ona koydular arabayı bilgisayardan ölçümler falan aldılar altına girip işaretlediler sonra o işaretlere göre gönyesine getirip punta attılar en son kaynak işine giriştiler.en son pütür aldık avrupaymış altına boya gibi püskürttüler boyadılar pütürle. tabanı ben bile tanıyamadım.hiç işlem görmemiş gibi.Usta 8 sene mk1 kullanmış bu arabanın kıymetini bil dedi bana.250 tl aldı ama anamın ak sütü gibi helal olsun ip gibi oldu valla
Sanada geçmiş olsun üzüldüm şimdi
İstanbula gel tanıştırırım seni ustayla.eski halinden daha güzel toplar garantide veriyor.